Inspiratie/ Wijn

5x tips: Kado voor een wijnliefhebber!

Kado voor een wijnliefhebber

Wat is nou een leuk kado voor een wijnliefhebber? Je hebt net als ik vast ook wel wat wijnliefhebbers in je familie en vriendenkring. Mocht je geen inspiratie hebben voor een geslaagd kado dan heb ik wel een paar goede tips die ik graag met je deel. Hier komen ze!

1. Een fles wijn met gepersonaliseerd etiket

Dit vind ik zelf het leukste kado. Een flesje wijn is altijd goed, maar een zelf gemaakt, gepersonaliseerd etiket maakt het helemaal af en het is heel origineel! Dus je koopt gewoon een fles wijn, zoekt een leuke foto en je maakt zo een etiket op de computer. Je hebt er niet eens een fancy photoshop programma voor nodig. Ik doe het zelf gewoon in Word of Paint. Boven aan dit artikel zie je een foto van een fles wijn die ik zelf kreeg toen ik ging samenwonen. Eigenlijk bijna te leuk om de fles te openen ūüėČ

2. Persoonlijk wijnglas

Weer een kadootje met een persoonlijke noot; een wijnglas met opdruk. Graveren kan ik niet, dus dit kado heb ik besteld. Ik deed dat hier.

3. Wijnboek

Wijn drinken is leuk maar er meer over te weten komen ook. Een wijnliefhebber doe je dan ook zeker een plezier met een boek over wijn. Zelf kreeg ik voor mijn verjaardag Wijnkenner word je zo van Ophélie Neiman. Makkelijk te lezen, veel informatie, leuk geschreven. Een aanwinst voor de boekenkast! Dit boek kun je o.a. bij bol.com kopen.

Kado voor een wijnliefhebber
4. Bedrukt wijnkistje

Dit is iets soortgelijks als het wijnglas met een opdruk. Ook een wijnkistje met eigen gekozen bedrukking is leuk om te geven. Het is tevens een originele manier om een fles wijn kado te geven. Ik liet het hier doen.

5. Wijn-spijs wandeling

Zo’n wijn-spijs¬†wandeling is nou echt iets voor wijnliefhebbers! Een stad al wandelend ontdekken in combinatie met het proeven van allerlei lekkere wijnen en hapjes. Dat is toch een super invulling van het weekend? En zeker ook een geslaagd kado voor een wijnliefhebber!

6. Wijnabonnement (bonus tip!)

Ook hartstikke leuk om kado te geven. Kies bijvoorbeeld voor een wijnabonnement van Baltazar of WineClub. Een proefbox is ook een optie. Zo kan er thuis kennis gemaakt worden met allerlei unieke wijnen. Over welk abonnement het best bij je (of degene aan wie je het geeft) past kun je het beste het artikel 4x getest: het perfecte wijnabonnement voor jou! lezen.

Dit waren mijn tips. Heb jij nog andere leuke idee√ęn?

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan wil je vast geen enkele update missen. Zorg dan dat je Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram volgt!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebook Reacties

Misschien vind je dit ook interessant?

Nog geen reacties

Geef een reactie