‘Van dromen naar gewoon doen’ (1-op-1 traject)

LAN-20190417-002 (2)

Herken je dit...?

Je droomt er al tijden van, als ondernemer die volgende stappen te zetten. Je hebt geweldige ideeën en plannen maar die liggen al een tijdje te verstoffen. Je ziet door de bomen het bos niet, want je hebt nog tig andere dingen te doen en weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Eigenlijk heb je ook helemaal geen tijd!  Door die drempels, blijven die plannen in je hoofd. En dat is jammer! Daarom wil ik je helpen door middel van dit 1-op-1 programma.

Tijdens het 1 op 1 traject 'Van dromen naar gewoon doen' werken we samen aan het uit de weg ruimen van die drempels, krijg je praktische tips en tricks waardoor je wél die stappen gaat te zetten, maken we een actieplan en kun je week in, week uit sparren met mij.  Het is mijn missie om je dat laatste zetje te geven en ben de gehele periode jouw cheerleader maar ook je stok achter de deur.

Hoe ziet het programma (3 of 6 maanden) er uit?

We starten met een kick off meeting van 3,5 uur (face to face) waarbij we je dromen en drempels uitvoerig bespreken en je droom concreet maken. We maken een actieplan en van alles wat er komt kijken bij het ondernemen bepalen we wat de juiste volgorde voor jou is en welke stappen er als eerst gezet moeten worden. Na de kick-off sessie kun jij aan de slag en gewoon gaan doen!

Waar we tijdens zo'n traject verder aan werken? Dat is niet standaard en hangt echt af van de specifieke ondernemer, van jouw persoonlijke situatie dus.

Dat varieert van o.a. bloggen/tekst schrijven, werken aan online zichtbaarheid, meer uit Instagram halen, doelgroep op de juiste manier aanspreken, prioriteiten stellen tot structuur creëren in plannen, focus en doorzetten, maar eigenlijk vooral wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Instagram komt in ieder geval ruim aan bod zodat je weet hoe je meer online zichtbaar kunt zijn en hoe je Instagram voor je kunt laten werken. Maar ook andere onderwerpen als doelgroep, promotie, website (hoe schrijf je een goede blog?) komen voorbij. Laat ook voorafgaand aan het traject weten waar je graag meer van wilt weten. Zo kan de inhoud van het traject helemaal op maat bij jouw situatie aangesloten worden.

We gebruiken het systeem Trello om overzicht te houden en te monitoren hoe het het gaat met je taken en het uitwerken van je plannen.

Tijdens het traject houden we regelmatig (wekelijks) contact. Jij bepaalt je doelen en zet de stappen, jij neemt de beslissingen maar deelt je ontwikkelingen maar ook twijfels met mij. Wil je tips, advies of even je hart luchten, dat kun je allemaal bij me kwijt. Je kunt dit op je eigen moment doen via Whatsapp via een berichtje of voicebericht. Daarnaast bellen/Google meet'en we om de week voor een update. Steeds na elk contactmoment plannen we meteen een datum in voor de volgende sessie.

Na 3 – 4 maanden (alleen bij een traject van 6 maanden) spreken we af voor een tussentijdse live update meeting. We bespreken de voortgang en vragen die er zijn en zorgen dat je de resterende maanden nog steeds stappen blijft zetten en zo steeds dichter bij je doelen komt.

Na 3 of 6 maanden ben je helemaal op stoom gekomen en zijn er volop stappen gezet. Eventuele drempels zijn steeds meteen uit de weggeruimd en weerhouden je er niet van om je doelen te bereiken. Je hebt overzicht en duidelijk wat er verder nog moet gebeuren. We evalueren het programma in een telefonische afsluitende call van ongeveer 30 minuten.

Wil jij starten met doen en je dromen waar maken?

Check dan nog even of je je hier in kunt vinden:

  • Je bent ondernemer in de wijnwereld of horeca. Of je wilt gaan starten.
  • Je hebt volop ideeen waarover we samen kunnen brainstormen om er een meer concrete vorm aan te geven.
  • Je hebt social media accounts en doet er af en toe wat mee, maar het is je nog niet helemaal duidelijk hoe alles werkt, hoe je het kunt inzetten voor jouw bedrijf. Ook wil je graag sparren over content voor op social media. Waarover kun je posten en in welke vorm? Hoe kun je het persoonlijk maken?
  • In dit traject ga je er echt voor! Je maakt er daadwerkelijk tijd voor vrij en bent er helemaal klaar voor om te gaan knallen. Je zorgt er voor dat je onze (google meet update) afspraken nakomt en zorgt voor updates.
  • Je kunt zelfstandig werken. Want tijdens het traject ben ik er om te sparren, maar jij bepaalt je doelen en werkt er naar eigen inzicht aan. Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen, maar denk uiteraard graag met je mee.

Denk je check, check, dubbelcheck? En kun je niet wachten om daadwerkelijk stappen te zetten?

Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Ik zal je aanvraag bekijken en bevestigen als ik al eerste aanknopingspunten zie. Op de aangegeven tijd en dag zal ik je dan bellen en kletsen we verder. Samen kijken we dan of er klik is voor een verdere samenwerking.

gewoon doen met esther

Het prijskaartje ofwel jouw investering

Met dit traject ga je eindelijk aan de slag met je plannen, worden ideeën concreet en ontdek je hoe je social media het beste voor je bedrijf in kunt zetten. Ik ben het gehele traject je cheerleader, sparringpartner en die stok achter deur.

Aan deze samenwerking hangt het volgende prijskaartje:

3 maanden - €1450,- excl. BTW
6 maanden - €2800,- excl. BTW

Wil je samenwerken? Heel tof!

Je kunt ervoor kiezen het bedrag in 1x te voldoen, maar betalen in termijnen is ook mogelijk. Je ontvangt dan eerst een aanbetalingsfactuur, gevolgd door maandelijkste termijn facturen.

Wat zeggen anderen?

"Onlangs ben ik het traject aan gegaan en wat heb ik veel geleerd! Esther heeft mij goed advies gegeven m.b.t. blogs schrijven en social media posts voor Heerdeberg en Wijnen met Sanne. Tijdens het traject hebben wij iedere 2 weken contact via Zoom en 2 live meetings gehad. Iedere keer opnieuw zorgde ze ervoor dat ik mijn doelen behaalde en gemotiveerd bleef! Kortom, voor mij kwam dit traject op een goed moment en zou dit iedereen aanraden!!"

Sanne Reinders - Essers (a.k.a. Wijnen met Sanne), Eigenaar & Sommelier Landgoed Heerdeberg  deed een 6-maanden traject

 

showbird1

Gewoon doen met Esther

Gewoon Doen komt voort uit een nieuw pad dat ik ingeslagen ben. Waarom?

Ik kom vaak mensen tegen die de mooiste en tofste ideeën hebben maar er niet voor gaan. Die allerlei redenen hebben om het vooral maar niet te doen en zich laten tegenhouden en zo niet aan de slag gaan met hun plannen.

Door ‘niet genoeg tijd’, ‘drukte’, ‘niet genoeg geld’, ‘niet genoeg kennis’, maar ook onzekerheid. En dat vind ik dan zo jammer! Daar wil ik wat in betekenen!

Ik heb ook wel eens die gedachten maar laat die mij niet in de weg zitten. Uit ervaring weet ik intussen dat spannende stappen nemen ook als het moment misschien niet perfect lijkt (vanwege die gedachten die ik net noemde) je juist heel veel kan brengen. En dat het zonde is als je die ervaring laat schieten. Dus vandaar mijn motto ‘gewoon doen’

En hoe je dat dan doet? Gewoon! Door de te beginnen, met veel enthousiasme en een goed verhaal! En 'gewoon' er voor gaan en in jezelf geloven!

Niet perfect, dat is helemaal niet nodig, al kun je prima streven naar kwaliteit natuurlijk. Wat mij betreft is het een grote ontdekkingsreis waarvan je gaandeweg leert en jezelf en wat je doet kunt ontwikkelen.

En ik wil je daar graag bij helpen!

Daarbij wil ik ook mijn kennis over social media met je delen. Zodat je weet hoe je bijvoorbeeld Instagram het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten. Hoe alles werkt en hoe je er ook meer lol in krijgt om dit regelmatig te gebruiken voor je bedrijf.

 

Scroll naar boven