fbpx

1-op-1 traject ‘Van dromen naar gewoon doen’

LAN-20190417-002 (2)

Herken je dit...?

Je droomt er al tijden van, die volgende stap zetten als ondernemer of juist om te beginnen als ondernemer. Je hebt geweldige ideeën maar bent stiekem ook bang dat misschien toch niet gaat lukken. Je ziet door de bomen het bos niet en weet niet waar je moet beginnen en heb je eigenlijk wel genoeg tijd?  Door die drempels, blijft het bij dromen. En dat is jammer! Daarom wil je helpen door middel van dit 1-op-1 programma.

Tijdens het 1 op 1 traject 'Van dromen naar gewoon doen' werken we samen aan het uit de weg ruimen van die drempels, krijg je praktische tips en tricks waardoor je wél die stap durft te zetten, maken we een actieplan en kun je 3 maanden lang sparren met mij.  Het is mijn missie om je dat laatste zetje te geven en ben die gehele periode jouw cheerleader maar ook je stok achter de deur.

Hoe ziet het programma (3 maanden) er uit?

We starten met een kick off meeting van 3,5 uur (face to face) waarbij we je dromen en drempels uitvoerig bespreken en je droom concreet maken. We maken een actieplan en van alles wat er komt kijken bij het ondernemen bepalen we wat de juiste volgorde voor jou is en welke stappen er als eerst gezet moeten worden. Na de kick-off sessie kun jij aan de slag en gewoon gaan doen!

Instagram komt ruim aan bod in deze sessie maar ook andere onderwerpen als doelgroep, promotie, website komen voorbij. Laat ook voorafgaand aan het traject weten waar je graag meer van wilt weten. Zo kan de inhoud van het traject helemaal op maat bij jouw situatie aangesloten worden.

De kick-off vindt plaats op een leuke locatie in Haarlem, Den Haag of Leiden.

  • Tijd: 13:30-17:00.
  • welkomstdrankje/gebakje.
  • We sluiten deze middag af met een goed glas wijn en borrelplankje bij een leuke zaak in de buurt van de locatie waar we de middag begonnen.

Tijdens het traject houden we regelmatig (wekelijks) contact. Jij bepaalt je doelen en zet de stappen, jij neemt de beslissingen maar deelt je ontwikkelingen maar ook twijfels met mij. Wil je tips, advies of even je hart luchten, dat kun je allemaal bij me kwijt. Je kunt dit op je eigen moment doen via Whatsapp via een berichtje of voicebericht. Een keer bellen tussendoor? Ook helemaal goed!

Na 3 maanden ben je lekker op gang gekomen en zijn er volop stappen gezet. Eventuele drempels zijn meteen uit de weggeruimd en weerhouden je er niet van om je doelen te bereiken. Je hebt overzicht en duidelijk wat er verder nog moet gebeuren. We evalueren het programma in een telefonische afsluitende call van ongeveer 30 minuten.

Wil jij starten met doen en je dromen waar maken?

Check dan nog even of je je hier in kunt vinden:

  • Je bent een beginnende ondernemer of van plan binnenkort te starten.
  • Misschien heb je je al hebben ingeschreven bij de KVK en zo af en toe een kleine opdracht naast je reguliere baan, maar droom je van meer. Uiteindelijk zou je graag full-time als ondernemer aan de slag te gaan.
  • In dit traject ga je er echt voor! Je maakt er daadwerkelijk tijd voor vrij en bent er helemaal klaar voor om te gaan knallen.
  • Je kunt zelfstandig werken. Want tijdens het traject ben ik er om te sparren, maar jij bepaalt je doelen en werkt er naar eigen inzicht aan. Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen.

Denk je check, check, dubbelcheck? En kun je niet wachten om daadwerkelijk stappen te zetten?

Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Ik zal je aanvraag bekijken en bevestigen als ik al eerste aanknopingspunten zie. Op de aangegeven tijd en dag zal ik je dan bellen en kletsen we verder. Samen kijken we dan of er klik is voor een verdere samenwerking.

LAN-20190417-007

Pilot

Begin december ga ik van start met de pilot voor dit programma. Hiervoor heb ik nu nog ruimte voor 1 ondernemer (to be) die dan ook gebruik mag maken van de speciale (lagere) pilot prijs voor het gehele traject. Ook in januari heb ik nog ruimte voor 1 ondernemer om mee te doen aan deze pilot. Iedere persoon volgt zijn eigen traject.

Zodra die plekken ingevuld zijn, open ik een wachtlijst. 

Scroll naar top