Agenda

Naast wijnproeverijen bij wijnliefhebbers thuis of op het werk, organiseert Wijntjes met Esther ook wijnproeverijen op locatie of online waarbij je alleen of samen met iemand kunt aansluiten. Hieronder zie je wat er op het programma staat de komende tijd.

Agenda

Wijntjes met Esther online (wijn) proefclub
Lijkt het je leuk om samen met andere wijnliefhebbers te ondekken hoe je precies wijn proeft en dit ook toe te passen? Dat kan! Kom bij de Wijntjes met Esther online proefclub!

In 4 (online) sessie’s leg ik je uit hoe je precies wijn proeft en brengen we dat meteen in de praktijk want oefening baart kunst! Ook vertel ik je meer over de wijnen zelf.

WAT🍷?
Om aan te kunnen sluiten heb je het online proefclub wijnpakket nodig met:
– 8 wijnen (4x wit, 4x rood)
– Voor 2 personen aroma wijnwielen + scorekaarten

Daarmee kun je meedoen aan de:
– 4x online sessies via Zoom waarin je meer te weten komt over de wijnen en we samen proeven. Per sessie (+/- 30 minuten) proeven we 2 wijnen.

KOSTEN🍷?
€104,95 per pakket (incl. verzendkosten)
Het pakket wordt een week voor de eerste sessie verstuurd. Je krijgt een track & trace link van mij zodra het pakket onderweg is.

WANNEER🍷?
donderdag 26 november 20:00
donderdag 10 december 20:00
donderdag 4 februari 20:00
donderdag 18 februari 20:00

WAAR🍷?
Online via Zoom. Ik stuur je de link voorafgaand aan de sessies.

Ik kijk er naar uit samen met jou te proeven!

Tot dan,

Esther

PS Nog vragen? Stuur me een PM of mail esther@wijntjesmetesther.nl

En heb je vrienden/collega’s/bekenden waarvoor de evenementen op deze agenda ook interessant kunnen zijn? Vergeet dit dan niet te delen via social media! Bedankt 🙂

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via FacebookTwitter en/of Instagram volgt en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Deel met vrienden
 • 89
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  89
  Shares