Agenda

Naast wijnproeverijen bij wijnliefhebbers thuis of op het werk, organiseert Wijntjes met Esther ook wijnproeverijen op locatie. Welke wijnevenementen er in de planning staat de komende tijd zie je hieronder:

8 september Zomerse Wijntjes met Esther in Amsterdam
Locatie: Grand Café 1884 in Amsterdam

Yes, het is zomer! En een editie in de hoofdstad kan niet ontbreken!

Proef mee met 6 heerlijke zomerse wijnen, waar ik een leuk verhaal bij vertel. Om de ervaring compleet te maken verzorgt Grand Café 1884 borrelplanken met geweldige hapjes want van wijn proeven krijg je trek!

WAT?
6 zomerse wijnen & hapjes
€28,50 per persoon – early bird
€32,50 per persoon – regulier

WANNEER?
Zondag 8 september 16:00-18:00

WAAR?
Grand Café 1884
De Ruijterkade 105
1011 AB Amsterdam

Dit Grand Café heeft een top locatie, vlakbij Amsterdam centraal met uitzicht over het Ij. Hiermee ligt het centraal voor Amsterdamse wijnliefhebbers maar is het ook prima aan te reizen voor wijnliefhebbers die buiten Amsterdam wonen maar ook zin hebben in deze zomerse proeverij!

BLIJF JE ETEN?
Na de proeverij heb je vast geen zin om thuis te koken. No problem! Je kunt gewoon bij Grand Café 1884 blijven eten!

Zullen we daarom een tafeltje voor je reserveren voor na afloop van de proeverij? De chef stelt een speciaal 2 gangen menu samen maar mochten er nog dieetwensen zijn, kan dat op de dag zelf nog aangegeven worden. De prijs voor dit diner na afloop van de proeverij is €39,50. Hiervoor krijg je het 2-gangen menu en serveert Grand Café 1884 2 bijpassende glazen wijn, water en koffie/thee ter afsluiting.

BEN JE ERBIJ?
Super! Er zijn 12 plekken dus meld je snel aan als je er bij wilt zijn!

TICKETS?
Die scoor je hier.

Het evenement is ook te vinden op Facebook.

 

22 september Zomerse Wijntjes met Esther in Voorhout
Locatie: Cheers! in Voorhout

Op de laatste dag van de zomer is er nog een laatste editie van de ‘Zomerse Wijntjes met Esther’ proeverijen. Dit keer in mijn eigen woonplaats Voorhout, bij Cheers! Een mooie plek om de zomer goed af te sluiten.

Proef mee met 6 heerlijke zomerse wijnen, waar ik een leuk verhaal bij vertel. Om de ervaring compleet te maken verzorgt Cheers! borrelplanken met geweldige hapjes want van wijn proeven krijg je trek!

WAT?
6 zomerse wijnen & hapjes
€28,50 per persoon – early bird
€32,50 per persoon – regulier

WANNEER?
Zondag 22 september, 15:30-17:30

WAAR?
Cheers!
Herenstraat 106
2215 KK Voorhout

BLIJF JE ETEN?
Na de proeverij heb je vast geen zin om te koken. No problem! Je kunt gewoon bij Cheers! blijven eten! Check de menukaart om alvast een idee te krijgen van wat voor lekkers je hier allemaal kunt genieten.

Zullen we een tafeltje voor je reserveren voor na afloop van de proeverij? Je kunt gewoon op de avond zelf kiezen wat je wilt en je diner na afloop in het restaurant afrekenen. Voor het reserveren kies je bij het bestellen van je tickets voor de wijnproeverij voor de ticketoptie waarbij ‘+ reservering voor diner na afloop’ staat.

BEN JE ERBIJ?
Super! Er zijn 12 plekken dus meld je snel aan als je er bij wilt zijn!

TICKETS?
Die scoor je hier.

Het evenement is ook te vinden op Facebook.

En heb je vrienden/collega’s/bekenden waarvoor de evenementen op deze agenda ook interessant kunnen zijn? Vergeet dit dan niet te delen via social media! Bedankt 🙂

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via FacebookTwitter en/of Instagram volgt en schrijf je in voor de nieuwsbrief!