fbpx
Wijn pubquiz

Agenda

 

Afgelopen evenementen

 

13 december 20:00 Wijn pubquiz bij Cavataria in Amsterdam

Dol op een quizavond én op wijn? Dan hebben wij de perfecte avond voor jou! Jitte van Smaakmakende en ik bundelen onze krachten en organiseren samen een heuse Wijn Pubquiz. Een pubquiz dus waarbij wijn de hoofdrol speelt, voor iedereen die graag met wijn bezig is (of het nu praktijk of theorie is).

WAAR & WANNEER?
We doen dit op dinsdag 13 december en gaan van start om 20:00. De locatie voor dit evenement is Cavataria in Amsterdam waar we tijdens de pubquiz in Spaanse sferen zullen komen.  We ontvangen je met een heerlijk glas cava en hapje en tijdens de pubquiz zullen er ook 2 wijnen (blind) geproefd worden. Heb je trek in nog meer lekkers? Extra drankjes en hapjes kunnen dan op eigen kosten gedurende de avond besteld worden.

Verzin ook alvast een leuke naam voor je team, die mag je ons op de avond zelf laten weten.

KOSTEN & INSCHRIJVEN
Meedoen? De kosten zijn €20 incl. BTW per persoon (excl. €1,- servicekosten per teamticket). Via Eventix kun je het ticket voor je team (bestaande uit 2, 4 of 6 personen) bestellen.

VOORAF BLIJVEN ETEN
Je bent van harte welkom om al eerder te komen en bij Cavataria te eten. Zo zit je alvast op tijd klaar en kan je alvast met de teambuilding starten. Reserveren hiervoor kan direct bij Cavataria. Vermeld bij de reservering dat je voor de pubquiz komt.

VERHINDERD?
Na het kopen van de tickets is annuleren geen optie. Maar ben je verhinderd dan mag je altijd een vervanger sturen die jouw plekje in je team overneemt.

Dus… trommel je vrienden, familie en/of collega’s op en doe mee! Tickets scoor je hier.

 Wijnpubquiz

Deel met vrienden
Scroll naar boven
Scroll naar top