Naast wijn kan ik ook héél blij worden van kaas, ik ben dan ook een echte kaasfan! Wijn en kaas samen vind ik helemaal een topcombinatie. Leuk dus om op mijn wijnblog ook iets over kaas te schrijven. Hoe zit dat met jou? Ben jij een echte kaasliefhebber? Eens even testen:

Je bent een echte kaasliefhebber als…

  1. Je voor het diner ‘s avonds minder kookt, zodat je later die avond nog ruimte hebt voor een kaasplankje. Check! Dat doen wij thuis wel eens! 
  2. Je het eigenlijk wel vanzelfsprekend vind dat bij een glas wijn ook een kaasplankje hoort. Mooie combi toch? Kaas maakt het helemaal af 🙂
  3. Je terug van vakantie komt en je ontdekt dat je wel heel veel foto’s van (jezelf met) kaasplankjes en wijn hebt. Dit had ik na onze vakantie in Amerika. Ik telde 10 foto’s van kaasplankjes! 
  4. Je uit eten gaat en zodra je de menukaart krijgt meteen bij de desserts kijkt of er ook een kaasplankje tussen staat. Dit doe ik standaard!
  5. Je vervolgens baalt als dit niet het geval is. Yep, ik hou niet echt van zoete desserts dus als er geen kaas is mis ik echt iets!kaasliefhebber
  6. Je als dit wel het geval is, je er al helemaal naar uit kunt kijken. Jaaaaaa!
  7. Je in een andere stad bent je op zoek gaat naar een leuke kaaswinkel. Ja, extra leuk! Nieuwe stad, nieuwe kaasjes ontdekken!
  8. Je altijd allerlei kaasjes in je koelkast hebt liggen. Regelmatig ligt hier wel wat, maar niet altijd. Moet ook een beetje aan m’n lijn denken natuurlijk 😉
  9. Je het gek vindt dat andere mensen geen kaas lusten. Seriously, hoe kun je nou geen kaas lusten??
  10. Je altijd graag allerlei kaas probeert; schimmelkaas, stinkkaas…No problem! Heerlijk, kom maar op!!

En?

Kun je je in de meeste punten vinden? Dan ben jij ook een echte kaasliefhebber! Heb je nog toevoegingen, vul gerust aan!!! Ik heb intussen door dit artikel super veel zin in kaas gekregen. Eens kijken of er nog wat in de koelkast ligt 😉

kaasliefhebber

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram volgt!

Facebook Reacties