fbpx

Gastbloggers

Op Wijntjes met Esther zorgt niet alleen Esther voor wijn content maar komen er ook artikelen voobij die geschreven zijn door gastbloggers. Ik stel deze schrijvende wijnliefhebbers even aan je voor:

 

Tessy is de bedenker en oprichter van KleinDruifje. Naast het delen van wijnweetjes en ervaringen op haar Instagramaccount organiseert zij wijnproeverijen en -belevingen op maat in de regio Rotterdam en Breda.

 

Isabel is wijngek en WSET Diploma Course student. Vindt erg veel lekker, proeft graag nieuwe dingen en steekt anderen graag aan met haar passie. Lievelingswijn is mousserende wijn, onder de indruk van Champagne. Meest recent bezochte wijngebied: Champagne in Frankrijk. Salut! Nieuwsgierig naar de verdere wijnavonturen van Isabel? Je kunt haar ook volgen op Instagram via Sparklingbusinessnl

Wijn werd er bij Floor met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Niet schrikken hoor! Maar door het enthousiasme van haar ouders snel al van de zoete witte wijn met ijs afgestapt en op zoek gegaan naar écht lekkere wijn. Die nieuwsgierigheid samen met een liefde voor koken en eten zorgen voor een fascinatie met smaak. Dat alles het liefst ook met duurzaamheid in het oog: bewust bourgondisch dus! Ook te volgen via haar Instagram account Floorproeftvoor.

Peter Paul  is 38, getrouwd en vader van een zoon van drie. Hoewel zijn werk niks met eten en drinken te maken heeft, is dat absoluut hobby nummer één. Hij kookt zelf, gaat door heel Nederland uit eten, reist (en zoekt ook daar het lokale eten en de wijn op), heeft te veel wijn op voorraad, maar zoekt toch altijd meer en rondde onlangs zijn WSET2 wijnexamen af om ook die hobby iets officiëler te maken. Op zijn instagram @PP.corks.and.forks deelt hij zijn culinaire avonturen en gedronken flessen.

Deel met vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Scroll naar top