Den Haag/ Doen/ Uit eten, drinken en reizen

Grand Central Food Market Den Haag Centraal Station: enkeltje of retourtje?

Grand Central Food Market

Grand Central Food Market op Den Haag Centraal station is eindelijk officieel open voor publiek! Je kunt er op 1 plek terecht voor 3 verschillende restaurant concepten. Zo heb je Firma Pickles – voor burgers en wijn, Bar Bellota – voor ham/worst en wijn en Fishbar Saltzer – voor verse vis. Toen ik er over hoorde, werd ik meteen enthousiast. Wijn drinken en een lekker hapje op het station, een grappig idee toch?

Wijn op Grand Central Food Market: Bar Bellota

Ik was erg nieuwsgierig dus zodra het kon ben ik er heen gegaan om een kijkje te nemen en natuurlijk een wijntje te drinken. Na vriendelijk verwelkomt te zijn koos ik er voor om een plekje uit te zoeken bij Bar Bellota. Wat een leuke bar! Helemaal in Spaanse sferen met de hammen die aan het plafond hangen en overal Spaanse tegeltjes.

Grand Central Food Market: bar Bellota

Mooi wijnaanbod

Bar Bellota heeft maar liefst 30 wijnen op het menu staan die je per glas (in de prijscategorie €3,75, €4,75 of €5,75) kunt bestellen. Je zou dus een maand lang elke dag een ander wijntje na werk kunnen proberen! En er een heel wijnblog over vol kunnen schrijven… Eerst maar eens ergens beginnen. Ik was intussen in de Spaanse stemming en sowieso fan van Spaanse wijn dus koos voor de Verdejo Finca Remendio. Een heerlijk fris wijntje! De op de kaart genoemde perzik en groene appel proef je er zeker in terug.

Grand Central Food Market Bellota

Snel terug!

Wat het mooie is van de Grand Central Food Market is dat waar je ook plaats neemt je gewoon iets kunt bestellen van alle menukaarten. Dat is erg handig als je verschillende dingen wilt proeven. Helaas was daar geen tijd meer voor, maar voor mij word het zeker een retourtje Grand Central Food Market om de burgers en verse vis te proberen maar natuurlijk ook om de andere wijntjes te proeven.

Meer in Den Haag?

Lees dan eens over de 9 leukste terrassen van Den Haag! Of lees over Walter Benedict, Michelin restaurant Calla’s of wijbar Ravi! Wil je in Haag een geweldige seafoodbar proberen? Lees dan mijn artikel over visrestaurant Vigo!

Ga je ook eens langs?

Leuk als je wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram volgt!

Bewaren

Facebook Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie