Den Haag/ Doen/ Uit eten, drinken en reizen

Nieuwe restaurants in Den Haag 2016: 4 aanraders!

nieuwe restaurants in den haag

Het afgelopen jaar zijn er weer heel wat nieuwe restaurants in Den Haag geopend. Ik vind het altijd leuk deze snel een bezoekje te brengen, nieuwsgierig als ik ben naar het eindresultaat en het concept wat het nieuwe restaurant  voor ogen heeft. Ik heb er dus ook aardig wat bezocht. In dit artikel wil ik er graag 4 met je delen, mijn 4 aanraders van dit jaar! Hier komen ze in willekeurige volgorde.

Nieuwe restaurants in Den Haag: mijn highlights

1. Capriole Café

Sinds augustus kun je dit restaurant vinden in de Binckhorst. Ik ben hier een aantal keer geweest en iedere keer is het top! De locatie (binnen en buiten) is geweldig, het eten heerlijk en mooi gepresenteerd (je moet zeker een burger van Chef Diego proberen als je hier heen gaat!) en ook de bediening doet het goed. In een eerdere blog kun je nog meer lezen over deze plek.

nieuwe restaurants in den haag: Capriole Café

2. Bistro Vertus

Dit restaurant opende nog niet zo heel lang geleden haar deuren. Sinds half november vind je aan de Mauritskade Bistro Vertus. Naast heerlijk eten kun je hier terecht voor mooie wijnen. Dus als wijnblogger ben ik hier heel blij mee! Dat kan ook niet anders als je weet dat deze zaak gerund wordt door de eigenaren van wijnbar Bouzy en de eigenaar/chef van Villa la Ruche.  In een eerdere blog kun je nog meer lezen over deze plek.

nieuwe restaurants in den haag: bistro vertus

3. Cortenaer

Dit restaurant is het kortste geopend van de 4, nu ruim een maand. Je vindt Cortenaer op de Kortenaerkade vlakbij de Koninklijke stallen. Wat een mooie grote zaak! De inrichting is industrieel en gezellig.  Je hebt volop keuze waar je plaats neemt en eigenlijk bijna overal zit je aan het raam. De ramen zijn allemaal erg hoog, dus er is veel licht in de zaak. Je kunt er de hele dag terecht maar ik ging er heen rond borreltijd, dus dat werd wijn met bitterballen! Die zijn goedgekeurd 😉 Snel weer eens terug, want de kaart ziet er veelbelovend uit. Meer info vind je hier.
nieuwe restaurants in den haag: cortenaer den haag

4. Club Vers

Dit restaurant opende halverwege dit jaar haar deuren op het Stationsplein bij Den Haag HS. Hier kun je de hele dag terecht voor heerlijke gerechten, altijd vers en gezond. Mijn favoriet is de avocado sandwich met ei! En die kun je natuurlijk niet nemen zonder een van de zelfgemaakte smoothies. Ook deze zijn heerlijk! En sinds een tijdje kun je ook bij Club Vers terecht voor een wijntje. Nu ben ik helemaal fan! Meer over Club Vers lees je in een eerdere blog hier.

nieuwe restaurants in den haag: club vers
Ik heb niet alle nieuwe restaurants in Den Haag kunnen bezoeken, er zijn er te veel 😉 Zo ben ik bijvoorbeeld nog benieuwd naar Haver, Cafe Franklin, Instock en kijk ik uit naar wat 2017 gaat brengen. Er zullen vast wel weer nieuwe leuke restaurants Den Haag met hun komst verblijden!

UPDATE: Wil je in Haag een geweldige nieuwe seafoodbar proberen? Lees dan mijn artikel over visrestaurant Vigo!

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram volgt!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebook Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie