Jouw persoonlijke reisplan voor een weekendje weg

Ken je dat? Je bent van plan een weekendje weg te gaan (of een dagje) en wilt de dagen dat je er bent er wel zeker van zijn dat je borrelt en eet bij de leukste restaurants en wijnbarren in die stad die je niet kent. De tijd die je daar bent wil je volop genieten en daarom zoek je vooraf alles uit. En in dat uitzoeken gaat veel tijd in zitten! Wil je je die avondenlang surfen op Google en Tripadvisor besparen? Maak het jezelf makkelijk, want ik kan je helpen!

Ik stuur je een persoonlijk reisplan voor jouw trip!

Hoe werkt het?

Je geeft mij (minimaal 3 weken voordat je trip plaats zal vinden) door hoe lang en wanneer je gaat en wat je budget ongeveer is. Ik stuur je een aantal vragen en met die antwoorden (zodat het echt aansluit bij jouw wensen) ga ik voor jou aan de slag.

Je ontvangt dan binnen een paar dagen een persoonlijk reisplan, waarmee je weekend helemaal uitgestippeld is en jij alleen zelf nog hoeft te boeken/reserveren!

In het plan (voor een weekend met 1 of 2 overnachtingen):

  • Algemene info & leuke weetjes over de stad
  • Een aantal toffe tips voor lunch, drankjes tussendoor en diner
  • 2 tips voor accommodaties die het beste aansluiten bij jouw smaak
  • Inschatting van je kosten voor het weekend

Deze service is vrij nieuw en op dit moment beschikbaar voor Leiden, Den Haag en Haarlem. De kosten zijn tijdelijk maar €45,- incl. BTW. Na de testperiode zal de prijs €85,- incl. BTW bedragen. Deze kosten zijn exclusief het boeken/reserveren van de verschillende onderdelen. Wil je daar ook hulp bij, laat het dan even weten. Daar geldt een toeslag voor.

Interesse in een persoonlijk reisplan voor jouw stedentrip? Mail esther@wijntjesmetesther.nl
Interesse in deze service voor een groep? Dat kan ook! Er geldt dan wel een ander tarief.

Let op: deze service is alleen geschikt voor wijnliefhebbers en echte Bourgondiërs!

leuke restaurants leiden

 

Deel met vrienden
Scroll naar boven