‘t Postkantoor: mijn #1 in Delft! (met gratis wijntip)

Delft is een van mijn favoriete steden om gezellig een wijntje te drinken. Het is een prachtige stad met veel oude gebouwen en erg veel restaurants en cafés. Tussen al dat aanbod is ‘t Postkantoor mijn favoriet. Ik vertel je graag meer over dit leuke restaurant en fantastische borrelplek.

‘t Postkantoor is favoriet in Delft

Zoals gezegd, ‘t Postkantoor is toch wel mijn favoriete plek als ik wijn ga drinken in Delft! Waarom is het zo’n toffe plek? Het is er super gezellig! Binnen krijg je een echt huiskamer gevoel. Er is veel plek, maar het voelt niet te groot aan, doordat er allerlei verschillende hoekjes gecreëerd zijn. Als je geluk hebt kun je bij een open haard zitten. Perfect voor tijdens de koudere maanden natuurlijk. Ook opvallend is dat je bij ‘t Postkantoor altijd met een glimlach wordt ontvangen. De medewerkers hebben er duidelijk lol in.

't Postkantoor Delft: interieurBron: Postkantoordelft.nl

't Postkantoor Delft: terras

Met mooi weer is het buiten echt heerlijk genieten op de binnenplaats die aan de zijkant van het restaurant gelegen is. Laat het mooie weer maar weer snel komen!

Mijn favoriete wijn

Verder hebben ze een hele goede Zinfandel! Deze druif uit de VS vind je niet zo vaak per glas op een kaart, dus daar maakt ‘t Postkantoor mij als Zinfandel fan echt heel blij mee! Mocht je ‘m trouwens willen bestellen, het is de Big House Zinfandel. Ik heb de meeste andere wijnen wel eens geproefd en die zijn ook heerlijk!

Meestal komen we hier voor een borrel, maar ik heb ook wel eens buiten gegeten op een mooie zomeravond. Genieten! De menukaart heeft volop keuze, dus er is voor ieder wat wils.

Ik zal nog even geduld moeten hebben, maar ik kijk er nu al weer naar uit heerlijk in de woonkamer van ‘t Postkantoor in Delft zitten!

't Postkantoor Delft: Zinfandel

Zin in meer wijn?

Wijn drinken in Delft kan wat mij betreft het best bij ‘t Postkantoor. Er zijn op Wijntjes met Esther meer leuke plekken beschreven waar je heerlijke wijn kan drinken. Zo schreef ik eerder over Rayleigh & Ramsay in Amsterdam, en Wijn bij Stijn in Den Bosch. Een van de meest bijzondere wijnbarren/wijnwinkels die ik heb bezocht is trouwens wijnbar ‘t Vliegendt Hert in Middelburg.

Overzichten van leuke restaurants kan je vinden in mijn artikelen over leuke restaurants in Den Haag, leuke restaurants in Leiden of leuke restaurants in Den Bosch.

Veel plezier en laat het me weten als je een nieuwe ontdekking doet die een plekje op deze site verdient!

Zorg dat je geen enkele update mist en volg wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Website | + posts

Wijnliefhebber, kaasfan en oprichter van Wijntjes met Esther en intussen ondernemer in de wijn. Schrijft hier regelmatig over wijn, leuke restaurants en gave evenementen. Gek op Riesling maar probeert ook graag iets nieuws en onbekends. Meest recent bezochte wijngebied: de Bourgogne in Frankrijk en Piemonte in Italie! Cheers!

Deel met vrienden
Scroll naar boven