Restaurant Calla’s in Den Haag: Op en top genieten!

Restaurant Calla’s is wat mij betreft een van de mooiste restaurants van Nederland. Zoals je weet ga ik heel graag uit eten. Lekkere dingen proeven, wijn erbij, gezellige sfeer en goed gezelschap maken het voor mij tot een feestje. Tijdens mijn zwangerschap viel de wijn af, maar ook rauwe vis, rood vlees etc. Dat heb ik zeker wel gemist! Maar intussen is dochterlief geboren en dus hoog tijd voor een avond uit eten. En hoe!

Heerlijk 10-daagse

In het kader van de Heerlijk 10-daagse besloten we naar restaurant Calla’s te gaan en het er goed van te nemen. Hier al eens eerder geweest en dat was echt fantastisch. Ik kan best kritisch zijn, vooral met betrekking tot de service, maar hier is het echt puur genieten. Een goede reden om terug te gaan! Bij een Michelin restaurant eten we niet vaak dus we keken er echt naar uit.

Calla’s experience

Er was een speciaal 3-gangen menu maar wij kozen voor de Calla’s experience; alles er op en er aan; 4 gangen (je kon een kaasplankje aan het menu toevoegen, wat wij als kaasliefhebber natuurlijk niet aan ons voorbij konden laten gaan), bijpassend wijnarrangement (inclusief mousserende wijn vooraf) en koffie/thee met friandises.

Hieronder zie je welke gerechten we kregen voorgeschoteld bij restaurant Calla’s:

restaurant Calla's: voorgerecht
Voorgerecht: Dun gesneden Corvina met kalfstong, radijsachtige en verse wasabi wortel

restaurant Calla's: hoofdgerecht
Hoofdgerecht: Navarin van ‘Texelaar’ lam met daslook en crumble van Provençaalse kruiden.

restaurant Calla's: dessert
Dessert: ‘Lambada’ aardbei met ananas, rode biet, en ‘Timut’ peper

Écht genieten bij restaurant Calla’s!

Van het begin tot het eind, het was echt perfect! Elk gerecht was een plaatje. Verrassende smaakcombinaties, verschillende structuren en mooie ingrediënten. De service was ook uitstekend! De gastvrouw legde steeds uit wat we voor ons hadden en welke wijn daarbij geserveerd werd en waarom dit goed er bij paste. Een mooi arrangement. Het was op en top genieten!

De Heerlijk 10-daagse is vergelijkbaar met de restaurantweek. Tijdens deze 10 dagen bieden restaurants in Nederland een speciaal 3 gangen menu aan voor een speciale prijs. Zo betaal je €22,50 voor een lunch en voor €27,50 geniet je van een smakelijk diner. Bij Michelinster restaurants betaal je een toeslag van €10 per ster. Een aanrader!

Meer in Den Haag?

Wil je meer lezen over geweldige plekken in Den Haag? Lees dan bijvoorbeeld ook mijn artikelen over wijnbar Ravi of Walter Benedict! Op zoek naar een leuk terras? Lees dan over de 9 leukste terrassen van Den Haag!

Wil je geen update missen? Volg dan wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Website | + posts

Wijnliefhebber, kaasfan en oprichter van Wijntjes met Esther en intussen ondernemer in de wijn. Schrijft hier regelmatig over wijn, leuke restaurants en gave evenementen. Gek op Riesling maar probeert ook graag iets nieuws en onbekends. Meest recent bezochte wijngebied: de Bourgogne in Frankrijk en Piemonte in Italie! Cheers!

Deel met vrienden

2 gedachten over “Restaurant Calla’s in Den Haag: Op en top genieten!”

  1. Gerechten zien er heerlijk uit Esther! Wil hier zeker nog eens met Jelle gaan eten. Leuke blog ook trouwens.

    Ook een tip; Mazie in Den Haag. Hier laatst voor de 2e x ontzettend lekker gegeten. Echt een feestje om te genieten van zulke mooie en lekkere gerechten met bijpassende wijnen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven