Restaurant Loïc maakt het wéér een beetje gezelliger op de Binckhorst in Den Haag. Naast Mama Kelly, brouwerij Kompaan en Capriole Café  is er sinds kort nog  een goede  reden om die kant op te gaan. Want sinds 1 oktober heeft pop-up Restaurant Loïc haar deuren geopend!

Ik vind het hartstikke leuk om nieuwe restaurants snel uit te proberen zodra ze open zijn. Aangezien wij nog vakantie hadden ging ik  er eerder deze week samen met mijn vriend (of verloofde, zoals ik hem sinds een week kan noemen :)) lunchen. We werden ontvangen door Loïc, de gastheer, en waren vanaf het begin meteen in Franse sferen. En dat bleven we eigenlijk de hele tijd!

restaurant Loïc in Den Haag

Franse wijn en eten bij restaurant Loïc

Terwijl we genoten van een glas Franse wijn, bestudeerden we het menu. Na wat toelichting van Loïc kozen we beide voor de verse pompoensoep met curry en kwark, gevolgd door een tartine Serranoham, kaas en bechamelsaus voor Mark en een tartine avocado, garnalen en tomaat voor mij.

Restaurant Loïc

De soep smaakte heerlijk!  Wat betreft de tartine, was ik ook blij met mijn keuze. Een goede combinatie; de tomaten en avocado met de garnalen op lekker donkerbruin brood.

Restaurant Loïc

Afsluiten met eigen koffie

Na de twee lunchgerechten was er helaas geen ruimte meer over voor een dessert.  Wel voor thee en koffie.  Loïc vertelde ons dat ze een speciale blend van koffiebonen hebben die alleen voor restaurant Loïc gemaakt wordt. Voor goede koffie kun je dus ook hier terecht. Mark kon het in ieder geval niet bij 1 kopje laten…

Een leuk, geslaagd concept! Ga je er ook een keer langs?

Meer tips in Den Haag?

In Den Haag zijn nog veel meer leuke plekken voor een hapje en een drankje! Is het lekker weer? Lees dan eens mijn artikel over de 9 leukste terrassen in Den Haag! Of ga langs bij Walter Benedictrestaurant en wijnbar Fenn of bijvoorbeeld restaurant Milu, een plek waar ik graag en regelmatig kom.

Zijn er vrienden/collega’s/bekenden waarvoor dit artikel ook interessant kan zijn?  Vergeet het dan niet te delen via social media! Bedankt alvast voor het delen ? 

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via FacebookTwitter en/of Instagram volgt!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebook Reacties