Samenwerken

samenwerken met een wijn blog
Wil je samenwerken met wijn blog Wijntjes met Esther?

Dat kan! Wijntjes met Esther biedt verschillende mogelijkheden op wijn/food ofwel culinair gebied. Samenwerken met een wijn blog is een goed idee omdat je daarmee  een heel specifieke doelgroep aanspreekt op een interactieve manier. Hieronder geef ik een overzicht van mogelijkheden die ik al voor verschillende opdrachtgevers succesvol heb toegepast.

Het schrijven van een blogartikel (of gastblog) in opdracht

Heb je een mooi product, een fijne wijn die je onder de aandacht wilt brengen van mijn bezoekers? Of je restaurant, wijn/food evenement of iets anders culinairs? Ik schrijf er graag over! Zo deed ik dat bijvoorbeeld al eens voor:

Liever een gastblog op je eigen site of voor je nieuwsbrief? Dat kan ook. Dat deed ik bijvoorbeeld voor Meisjes van de Wijn:

Product toesturen voor reviews

Ik maak graag kennis met interessante, lekkere producten. Mijn bezoekers ook! Maar het toesturen van producten is altijd vrijblijvend (tenzij we vooraf bepaalde afspraken gemaakt hebben) en geeft niet de garantie dat ik er een artikel over schrijf. Als ik enthousiast ben én het interessant is voor mijn lezers gebeurt dit zeker wel. Wil je mij iets toesturen? Mail naar esther@wijntjesmetesther.nl voor mijn adresgegevens.

Perstrips of persevents

Open je een nieuw restaurant of organiseer je een event om je product onder de aandacht te brengen wat goed past bij mijn doelgroep? Dan ben ik er graag bij! Hier een aantal voorbeelden van artikelen die ik schreef over persevents/perstrips:

Winactie

Winacties zijn leuk voor mijn bezoekers en het is een effectieve en geslaagde manier om aandacht te genereren.

Banner en/of advertentie

Wil je de aandacht trekken van mijn bezoekers, dan is een banner op Wijntjes met Esther ook een optie.

Cijfers

Sinds eind juni 2016 actief en nu al maandelijks gemiddeld 4300 unieke bezoekers en 6800 pageviews. De grootste groep bezoekers is tussen de 25-44 jaar oud. 

Social media (aantal volgers):
Facebook: 2477
Instagram: 2180
Twitter: 300
(peildatum 1 december 2018)

Blog Society

Wijntjes met Esther is aangesloten bij dit platform

Wil je samenwerken met Esther?

Via mijn wijnblog zijn er allerlei samenwerkingen mogelijk maar je kunt mij ook persoonlijk inschakelen (o.a. als freelancer) als je bijvoorbeeld op zoek bent naar:

Hulp bij het organiseren van je evenement?

Met de opleiding Hogere Hotelschool als achtergrond en mijn jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen kan ik je uitstekend helpen (of helemaal uit handen nemen) bij de organisatie van je evenement (op wijn/culinair/horeca gebied).

Hulp op het gebied van social media en/of het creëren van content?

Naast het schrijven van blogs voor mijn wijnblog, kan ik je ook helpen met het schrijven van teksten voor jouw website en kan ik het beheer van je social media kanalen overnemen zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Zelf ideeën?

Staat jouw idee er niet bij? Mail me wat je in gedachten hebt dan bespreken we het!

Overig

Bij een samenwerking volg ik altijd de Google regels.

Wijntjes met Esther staat sinds 11 maart 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 68248776

(Visited 325 times, 1 visits today)