fbpx

Samenwerken met Esther?

rosé wijn

In de spotlight op mijn blog of social media kanalen?

Heb je een mooi product, een fijne wijn die je onder de aandacht wilt brengen van mijn bezoekers? Of je restaurant, wijn/food evenement of iets anders culinairs?

Dit kan via een blog op Wijntjesmetesther.nl of Instagram (denk aan een video, live sessie, stories, swipe up of reguliere post)

Een voorbeeld van een aantal samenwerkingen op deze manier:

Product toesturen voor reviews

Ik maak graag kennis met interessante, lekkere producten en mijn bezoekers en volgers ook! Het toesturen van producten is altijd vrijblijvend (tenzij we vooraf bepaalde afspraken gemaakt hebben, zie alinea hierboven) en geeft niet de garantie dat ik er een artikel over schrijf of iets post.

Als ik enthousiast ben én het interessant is voor mijn lezers gebeurt dit zeker wel. Wil je mij iets toesturen? Mail naar esther@wijntjesmetesther.nl voor mijn adresgegevens.

Wijnpaal
meyer

Perstrips of persevents

Open je een nieuw restaurant of organiseer je een event om je product onder de aandacht te brengen wat goed past bij mijn doelgroep? Dan ben ik er graag bij! Hier een aantal voorbeelden van artikelen die ik schreef over persevents/perstrips:

Cijfers

Wijntjesmetesther.nl is half juni 2016 van start gegaan.  Intussen zijn er maandelijks gemiddeld 30k unieke bezoekers en 21k pageviews (pagina weergaven). De grootste groep bezoekers is tussen de 25-44 jaar oud. 

Social media (aantal volgers):
Facebook: 3795
Instagram: 11.7k
(peildatum 1 september 2021)

Iemand voor je wijnproeverijen of culinaire evenementen?

Je kunt me ook inhuren als je assistentie nodig hebt bij proeverijen/evenementen die je op de planning hebt staan. Met mijn Hogere Hotelschool- en wijnachtergrond ben ik makkelijk inzetbaar.

Ook ben ik beschikbaar om de wijn invulling te verzorgen op jouw evenement.

Hulp bij het organiseren van je evenement?

Met de opleiding Hogere Hotelschool als achtergrond en mijn jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen kan ik je uitstekend helpen (of helemaal uit handen nemen) bij de organisatie van je evenement (op wijn/culinair/horeca gebied).

Hulp op het gebied van social media en/of het creëren van content?

Naast het schrijven van blogs voor mijn wijnblog, kan ik je ook helpen met het schrijven van teksten voor jouw website en kan ik het beheer van je social media kanalen overnemen zodat jij er geen omkijken naar hebt. Het beheren van social media kan ik al voor je doen vanaf 1 uur per week.

Op dit moment doe ik o.a. de socials voor 4 bedrijven en is er niet veel ruimte voor nieuwe bedrijven. Maar laat het weten mocht je iemand zoeken dan kan ik aangeven wat mogelijk is.

LAN-20190417-002 (2)_kleiner

Interessant?

Top! Neem contact op, dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Staat jouw idee er niet bij? Mail me of app naar 06-14293100 wat je in gedachten hebt dan bespreken we het!

Scroll naar top