Samenwerken met Esther als wijn 'influencer' of adviseur?

rosé wijn

In de spotlight op mijn blog of social media kanalen?

Heb je een mooi product, een fijne wijn die je onder de aandacht wilt brengen van mijn bezoekers? Of je (net geopende) restaurant, wijn/food evenement of iets anders culinairs?

Dit kan via een blog op Wijntjesmetesther.nl of op Instagram (denk aan een video, live sessie, stories of reguliere post)

Een voorbeeld van een aantal samenwerkingen op deze manier:

Kijken wat de mogelijkheden en eventuele kosten zijn? Stuur een mail naar esther@wijntjesmetesther.nl

Product toesturen voor reviews

Ik maak graag kennis met interessante, lekkere producten en mijn bezoekers en volgers ook! Het toesturen van producten is altijd vrijblijvend (tenzij we vooraf bepaalde afspraken gemaakt hebben, zie alinea hierboven) en geeft niet de garantie dat ik er een artikel over schrijf of iets post op social media.

Als ik enthousiast ben én het interessant is voor mijn lezers gebeurt dit zeker wel. Wil je mij iets toesturen? Mail naar esther@wijntjesmetesther.nl voor mijn adresgegevens.

Wijnpaal
meyer

Perstrips of persevents

Open je een nieuw restaurant of organiseer je een event om je product onder de aandacht te brengen wat goed past bij mijn doelgroep? Dan ben ik er graag bij! Hier kan ik mijn Instagram account goed inzetten voor een groot bereik. Maar soms schrijf ik ook een blog.

Hier een aantal voorbeelden van artikelen die ik schreef over persevents/perstrips:

Cijfers

Wijntjesmetesther.nl is half juni 2016 van start gegaan.  Intussen zijn er maandelijks gemiddeld 23k unieke bezoekers en 16k pageviews (pagina weergaven). De grootste groep bezoekers is tussen de 25-44 jaar oud. 

Social media (aantal volgers):
Facebook: 3931
Instagram: 12.3k
(peildatum 1 maart 2023)

Hulp nodig op het gebied van social media?

Heb je een wijnzaak, online wijnwebshop, horecazaak of een wijn/food gerelateerd account en wil je meer zichtbaar zijn op social media? Begrijp je niet waarom je maar niet groeit en heb je eigenlijk niet echt een idee hoe je social media het beste voor je bedrijf/blog in kunt zetten?  Ik kan je helpen en adviseren!

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Beheer van social media: Op dit moment beheer ik al een aantal jaar de social media accounts van 6 wijn/horeca gerelateerde bedrijven. Ik heb nog ruimte om dit voor 1 ander bedrijf te doen. Met deze optie wordt de social media voor je gedaan en heb jij er eigenlijk geen omkijken naar!
    Benieuwd naar het kostenplaatje? Wil je meer info? Mail me via esther@wijntjesmetesther.nl
  2. Liever zelf aan de slag? Maar geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan kan ik je account onder de loep nemen en je adviseren via een 1-op-1 spar-en advies sessie via Zoom. Ik geef je passend advies en leg ik je uit hoe je het meeste uit jouw social media kunt halen (nadruk ligt op Instagram).

Meer informatie vind je hier.

Iemand voor je wijnproeverijen of culinaire evenementen?

Je kunt me ook inhuren als je assistentie nodig hebt bij proeverijen/evenementen die je op de planning hebt staan. Met mijn Hogere Hotelschool- en wijnachtergrond ben ik makkelijk inzetbaar.

Ook ben ik beschikbaar om de wijn invulling te verzorgen op jouw evenement.

Hulp bij het organiseren van je evenement?

Met de opleiding Hogere Hotelschool als achtergrond en mijn jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen kan ik je uitstekend helpen (of helemaal uit handen nemen) bij de organisatie van je evenement (op wijn/culinair/horeca gebied).

LAN-20190417-002 (2)_kleiner

Samen aan de slag met je ondernemersplannen & werken aan je online zichtbaarheid

Ben je een ondernemer in de wijn/horeca, heb je een heleboel geweldige ideeën maar komt het er steeds maar niet van om er mee aan de slag te gaan? Weet je niet waar te beginnen? En heb je ook geen idee hoe je dat nou onder de aandacht brengt op social media?

Ik help jou met gewoon doen! Het niet op te geven en er gewoon voor te gaan. Dat doe ik als jouw cheerleader en je stok achter de deur.

Meer lezen? Check mijn programma van Dromen naar Gewoon Doen.

Interessant?

Top! Neem contact op, dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Staat jouw idee er niet bij? Mail me of app naar 06-14293100 wat je in gedachten hebt dan bespreken we het!

Scroll naar boven