fbpx

Samenwerken met Esther?

rosé wijn

In de spotlight op mijn blog of social media kanalen?

Heb je een mooi product, een fijne wijn die je onder de aandacht wilt brengen van mijn bezoekers? Of je restaurant, wijn/food evenement of iets anders culinairs?

Dit kan via een blog op Wijntjesmetesther.nl of Instagram (denk aan een video, live sessie, stories, swipe up of reguliere post)

Een voorbeeld van een aantal samenwerkingen op deze manier:

Product toesturen voor reviews

Ik maak graag kennis met interessante, lekkere producten en mijn bezoekers en volgers ook! Het toesturen van producten is altijd vrijblijvend (tenzij we vooraf bepaalde afspraken gemaakt hebben, zie alinea hierboven) en geeft niet de garantie dat ik er een artikel over schrijf of iets post.

Als ik enthousiast ben én het interessant is voor mijn lezers gebeurt dit zeker wel. Wil je mij iets toesturen? Mail naar esther@wijntjesmetesther.nl voor mijn adresgegevens.

Wijnpaal
meyer

Perstrips of persevents

Open je een nieuw restaurant of organiseer je een event om je product onder de aandacht te brengen wat goed past bij mijn doelgroep? Dan ben ik er graag bij! Hier een aantal voorbeelden van artikelen die ik schreef over persevents/perstrips:

Cijfers

Wijntjesmetesther.nl is half juni 2016 van start gegaan.  Intussen zijn er maandelijks gemiddeld 21k unieke bezoekers en 15k pageviews (pagina weergaven). De grootste groep bezoekers is tussen de 25-44 jaar oud. 

Social media (aantal volgers):
Facebook: 3851
Instagram: 11.9k
(peildatum 1 december 2021)

Advies nodig op het gebied van social media?

Heb je een wijnzaak, online wijnwebshop, horecazaak of een wijn/food gerelateerd account en wil je meer zichtbaar zijn op social media? Begrijp je niet waarom je maar niet groeit en heb je eigenlijk niet echt een idee hoe je social media het beste voor je bedrijf/blog in kunt zetten?  Ik kan je helpen en adviseren!

In een 1-op-1 spar-en advies sessie via Zoom, geef ik je passend advies en leg ik je uit hoe je het meeste uit jouw social media kunt halen (nadruk ligt op Instagram).

Plan hier jouw sessie in.

Tijdsduur: 60 minuten
Kosten: €145,- excl. BTW

Iemand voor je wijnproeverijen of culinaire evenementen?

Je kunt me ook inhuren als je assistentie nodig hebt bij proeverijen/evenementen die je op de planning hebt staan. Met mijn Hogere Hotelschool- en wijnachtergrond ben ik makkelijk inzetbaar.

Ook ben ik beschikbaar om de wijn invulling te verzorgen op jouw evenement.

Hulp bij het organiseren van je evenement?

Met de opleiding Hogere Hotelschool als achtergrond en mijn jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen kan ik je uitstekend helpen (of helemaal uit handen nemen) bij de organisatie van je evenement (op wijn/culinair/horeca gebied).

LAN-20190417-002 (2)_kleiner

Interessant?

Top! Neem contact op, dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Staat jouw idee er niet bij? Mail me of app naar 06-14293100 wat je in gedachten hebt dan bespreken we het!

Scroll naar top