fbpx

Social media advies

Heb je een wijnzaak, online wijnwebshop, horecazaak of een wijn/food gerelateerd account en wil je meer zichtbaar zijn op social media? Begrijp je niet waarom je maar niet groeit en heb je eigenlijk niet echt een idee hoe je social media het beste voor je bedrijf/blog in kunt zetten?  Ik kan je helpen en adviseren!

Er is geen magische Instagram formule, maar door te weten hoe Instagram werkt en er regelmatig mee bezig te zijn, gaat je account groeien en zul je meer interactie hebben.

In een 1-op-1 spar-en advies sessie via Zoom, geef ik je passend advies en leg ik je uit hoe je het meeste uit jouw social media kunt halen (nadruk ligt op Instagram). Je krijgt een duidelijk beeld van wat er allemaal kan en hoe je dit het beste kan inzetten in jouw situatie.

Influencer marketing

Wil je meer aandacht voor jouw wijn/horeca bedrijf genereren dan kan het een goed idee zijn om samen te werken met influencers. In deze tijd een handige manier om jouw doelgroep te bereiken. Je kunt deze influencers zien als ambassadeurs die jouw product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen bij een voor jou relevante doelgroep.

We kunnen bespreken of dit iets is wat voor jou zou kunnen werken. Wat voor samenwerkingen zouden passen en welke influencer(s) zijn geschikt? Ik kan je daar bij helpen om hier mee aan de slag te gaan. Ik ken de wereld van de influencers goed en kan je hierin passend adviseren.

social media advies
De sleutels tot jouw social media succes

Aan de slag!

Zin om stappen te zetten en aan de slag te gaan? Plan hier jouw sessie in, dan spreken we elkaar binnenkort.

Tijdsduur 1 sessie: 60 minuten
Kosten: €145,- excl. BTW

Ciska van Vinatur.es deed al eerder een sessie en zegt daarover het volgende:

“De online instagramsessie met Esther was voor mij leerzaam. Ik kreeg praktische tips waar ik meteen vanaf dag 1 mee aan de gang kon. Esther heeft met een kritische blik naar mijn instagram gekeken en er structuur in aangebracht”

Denk je ik heb wel meer te bespreken en vind het fijn om wat meer te sparren en meer advies te krijgen? Dat kan. Je kunt een aantal uur in strippenkaart vorm afnemen voor meerdere sessies. Vanaf 3 sessies (à 1 uur) is de prijs €125,- excl. BTW per uur.

Deel met vrienden
Scroll naar top