Social media advies

Heb je een wijnzaak, online wijnwebshop, horecazaak of een wijn/food gerelateerd account en wil je meer zichtbaar zijn op social media? Begrijp je niet waarom je maar niet groeit en heb je eigenlijk niet echt een idee hoe je social media het beste voor je bedrijf/blog in kunt zetten?  Ik kan je helpen en adviseren!

Harma van Harma Regelt het Wel deed al eerder een sessie en zegt daarover het volgende:

Via zoom een Social media advies en sparsessie met Esther van Wijntjes met Esther gedaan.

Of ik er wat aan gehad had en heb? Jazeker!
Nadat Esther je account onder de loep heeft genomen heb ik handige tools en tips voor het posten van berichten en stories gekregen, meer inzicht, al waren het maar simpele tips! Heb er meer volgers van gekregen en meer interactie ! Een aanrader dus!"

Er is geen magische Instagram formule, maar door te weten hoe Instagram werkt en er regelmatig mee bezig te zijn, gaat je account groeien en zul je meer interactie hebben.

In een 1-op-1 spar-en advies sessie via Zoom, geef ik je passend advies en leg ik je uit hoe je het meeste uit jouw social media kunt halen (nadruk ligt op Instagram). Je krijgt een duidelijk beeld van wat er allemaal kan en hoe je dit het beste kan inzetten in jouw situatie.

Wat er in ieder geval aan bod komt is:

  • De juiste taal spreken (van je doelgroep)
  • Groeien maar ook kwaliteit vs kwantiteit
  • Interactie & engagement
  • Ideeën voor passende content
  • Plannen/Instagram inzetten (wat werkt voor jou!)

Nog vragen over de verschillende functies van Instagram & statistieken? Ook daar kunnen we het over hebben.

Michelle van Mieswinejournal.nl deed al eerder een sessie en zegt daarover:

Ik ben met Esther een traject in te gaan omdat ik mijn Instagram account wilde laten groeien en méér bezig wilde zijn met wijn.

Behalve dat de sessies met Esther super gezellig zijn heb ik ook heel veel van haar geleerd! De ins & outs van Instagram, en alles wat daar bij komt kijken. Maar het belangrijkste is dat ze me heeft geleerd om gewoon te beginnen! Alle ideeën in mijn hoofd te structureren. Niet kijken hoe het ‘hoort’ of wat ‘normaal’ is. Nee, mijn eigen koers bepalen, en vormgeven zoals ik het zelf wil!

Thanks Esther! 🫶

 

Aan de slag!

Zin om stappen te zetten en aan de slag te gaan en meer uit je Instagram account halen? Plan hier jouw sessie in, dan spreken we elkaar binnenkort.

Tijdsduur 1 sessie: 60 minuten
Kosten: €145,- excl. BTW

Ciska van Vinatur.es deed al eerder een sessie en zegt daarover het volgende:

"De online instagramsessie met Esther was voor mij leerzaam. Ik kreeg praktische tips waar ik meteen vanaf dag 1 mee aan de gang kon. Esther heeft met een kritische blik naar mijn instagram gekeken en er structuur in aangebracht"

Denk je ik heb wel meer te bespreken en vind het fijn om wat meer te sparren en meer advies te krijgen? Dat kan. Je kunt een aantal uur in strippenkaart vorm afnemen voor meerdere sessies. Vanaf 3 sessies (à 1 uur) is de prijs €125,- excl. BTW per uur.

social media advies

De sleutels tot jouw social media succes

Influencer marketing

Wil je meer aandacht voor jouw wijn/horeca bedrijf genereren dan kan het een goed idee zijn om samen te werken met influencers. In deze tijd een handige manier om jouw doelgroep te bereiken. Je kunt deze influencers zien als ambassadeurs die jouw product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen bij een voor jou relevante doelgroep.

We kunnen bespreken of dit iets is wat voor jou zou kunnen werken. Wat voor samenwerkingen zouden passen en welke influencer(s) zijn geschikt? Ik kan je daar bij helpen om hier mee aan de slag te gaan. Ik ken de wereld van de influencers goed en kan je hierin passend adviseren.

Deel met vrienden
Scroll naar boven