Daar moet op gedronken worden…. Ik heb namelijk iets onwijs gaafs te vieren! Toen ik in juni 2016 begon met mijn wijnblog Wijntjes met Esther bedacht ik een hoop redenen om er niet mee te beginnen: ‘Wie leest dat nou’, ‘Heb ik wel genoeg inspiratie’, ‘Een wijnblog, is dat niet saai’. Toch nam ik de stap en ik ben er nog steeds blij mee! Zoveel gave dingen meegemaakt en al die leuke reacties…. Maar ik heb nog steeds zóveel ideeën en te weinig tijd er serieus mee aan de slag te gaan, zo naast mijn werk en gezin.

En dus…(tromgeroffel) heb ik na veel wikken en wegen besloten om de grote stap te wagen en afgelopen week mijn baan opgezegd!!! Ik bouw rustig af bij mijn huidige werk zodat ik het netjes achterlaat, maar vanaf half mei ben ik dan echt fulltime ondernemer.

Wat ik ga doen? Verder met wat ik al doe maar ook meer schrijven en social-media in opdracht doen voor wijnhandel en horeca. Ook wil ik meer wijnproeverijen organiseren en ga ik hard aan de slag met twee superleuke andere projecten waar ik (nog) niks over kan verklappen. Wil je dus binnenkort een wijnproeverij op locatie, organiseer je een wijnevenement of wil je op een andere manier samenwerken? Laat het vooral weten!

Spannende tijden dus, maar heel veel zin in!

En nu is het tijd voor bubbels!

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via FacebookTwitter en/of Instagram volgt en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Facebook Reacties