Vrijgezellenfeest? Doe een wijnproeverij op locatie!

Stapt een vriendin van jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan komt er natuurlijk ook een vrijgezellenfeestje en zijn jullie vast druk bezig met het bedenken van een gaaf programma voor haar. Is de bruid gek op wijn? Denk dan eens aan een wijnproeverij op locatie of bij een van jullie thuis!

Een laagdrempelige wijnproeverij

Goede wijn smaakt beter in goed gezelschap. Maar nóg beter als je het verhaal achter de wijn kent! De wijnproeverijen die ik doe zijn toegankelijk en laagdrempelig waarbij er ook volop ruimte is om bij te kletsen met elkaar.   Ik maak er graag samen met jullie een gezellig (wijn) feestje van waarbij ik jullie laat genieten van leuke wijnen en waarbij je ook zeker wat opsteekt over wijn.

wijnproeverij bij je thuis

Jullie kunnen kiezen uit 2 pakketten:

Uitgebreide wijnproeverij

Tijdens deze proeverij reizen we langs verschillende wijnlanden, proeven we wijnen van verschillende druiven en drinken jullie alle kleuren (wit, rosé en rood).

 • 8 wijnen (verschillende kleuren, druiven en wijnlanden, maar we starten sowieso altijd met bubbels)
 • Goed gevulde borrelplanken (want van wijn proeven krijg je trek ;))
 • Uitleg bij de wijnen, interessante wijnweetjes en stap voor stap uitleg over hoe je wijn proeft.. Absoluut géén stoffige wijnles!
 • Compleet verzorgd (ik neem alles mee, dus ook glazen, servies etc.)

Duur: 2/ 2,5 uur
Locatie:
Thuis of een andere locatie. Wil je dat ik je help met het vinden van een locatie? Dat kan. Er zullen dan wel extra kosten bij komen, i.v.m. mogelijke zaal huur.
Kosten per persoon: € 35,-*


Bruisende bubbles proeverij

Hoe kun je het feit dat jullie vriendin gaat trouwen nog beter vieren dan te proosten met bubbels! En niet alleen proosten. We proeven maar liefst 6 verschillende soorten mousserende wijn.

 • 6 (proefglazen) mousserende wijnen (incl. 1 champagne)
 • Goed gevulde borrelplanken
 • Uitleg bij de wijnen, interessante wijnweetjes en stap voor stap uitleg over hoe je wijn proeft. Absoluut géén stoffige wijnles!
 • Compleet verzorgd (ik neem alles mee, dus ook glazen, servies etc.)

Duur: 2 uur
Locatie:
Thuis of een andere locatie. Wil je dat ik je help met het vinden van een locatie? Dat kan. Er zullen dan wel extra kosten bij komen, i.v.m. zaal huur.
Kosten per persoon: € 38,50*

 

vrijgezellenfeest

Wie neemt jullie mee op wijnavontuur?

Hoi, ik ben Esther! Ik ben geen vinoloog, sommelier of wijnexpert, eerder een professionele wijnliefhebber ;).  Op mijn wijnblog Wijntjes met Esther deel ik van alles over wijn, maar ook offline doe ik dat tijdens wijnproeverijen op locatie. Ik vind het hartstikke leuk om er samen met jullie een gezellig wijnfeestje van te maken en de bruid te verrassen met een mooie proeverij.

 

 

 

 

Reserveer nu!

* Dit bedrag per persoon geldt voor groepen vanaf 8 personen of meer. Minder personen is uiteraard geen probleem, wel zal het bedrag per persoon dan iets toenemen. 

Binnen de Randstad gelden geen reiskosten (daarbuiten wel). Parkeerkosten zijn exclusief en worden apart na afloop van de proeverij in rekening gebracht. Een parkeerplek dient op loopafstand van de plek waar de proeverij plaatsvindt te zijn (dit vanwege de vele spullen die ik mee neem).

Nog vragen? Check de FAQ’s aan het einde van dit artikel.

 

Algemene FAQ over de wijnproeverij

Ja hoor, een wijnproeverij kan overal. Bij je thuis, in de tuin of een boot die je (gehuurd) hebt. Maar zeker ook op het strand in de zomer! Lekker in de zon genieten van verschillende wijnen die ik voor je in schenk. Klinkt goed toch?

Nee hoor! Sowieso zijn de Wijntjes met Esther wijnproeverijen op locatie laagdrempelig en toegankelijk. Dus geen ingewikkelde of hele technische verhalen. Het gaat om genieten en het ontdekken van leuke, nieuwe wijnlanden, smaken en druiven.

Bij de wijnquiz staat vooral het ruiken en proeven centraal. Voorafgaand aan de quiz leg ik ook uit hoe je dit het beste kunt doen. Verder is de quiz een mix van meerkeuze en open vragen.

Wijnkennis is absoluut niet noodzakelijk!

Reserveer een datum via de reserveerknop onder aan deze FAQ’s. Via deze link kom je bij een formulier met kalender waar je je gewenste datum kunt aangeven en je ook kunt invullen voor hoeveel personen je de proeverij wilt reserveren. Speciale wensen of nog vragen? Die kun je invullen bij het vakje ‘opmerking’ of je kunt mailen naar esther@wijntjesmetesther.nl

Na ontvangst van je reservering stuur ik je een mail met betaallink voor de helft van het totaalbedrag. Via deze link kun je de aanbetaling voor de proeverij voldoen en is daarmee de boeking definitief. Na afloop van de proeverij stuur ik je een factuur voor het resterende bedrag.

Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar mocht de proeverij geannuleerd moeten worden dan kan dat tot uiterlijk 2 weken voor de proeverij. We kunnen natuurlijk kijken naar een alternatieve datum maar is er geen andere optie dan annuleren? Dan hoeft het restant bedrag niet voldaan te worden.

Het liefst verzorg ik overal in het land een wijnproeverij op locatie! Binnen de Randstad zijn er geen reiskosten. Woon je daar buiten dan bespreken we dit nog even. Het hangt af van de precieze locatie, het aantal personen en je wensen voor de proeverij. Maar we komen er vast uit!

Dat kan van alles zijn! Bij je thuis, op je werk, in de tuin, op je boot, in je vakantiehuisje. Mogelijkheden genoeg! Het is wel van belang dat het een enigzins ‘besloten’ locatie is, anders is er een vergunning nodig.

Ja, dat vind ik hartstikke leuk om te doen! Stuur een mailtje naar esther@wijntjesmetesther.nl of bel/app naar 06-14293100 dan bespreken we de mogelijkheden.

Absoluut niet! Bij de proeverij draait het vooral om gezelligheid en het ontdekken van nieuwe, interessante wijnen. Wijnkennis is daarvoor niet van belang. Gezelligheid wel 😉 En na de proeverij weet ook jij weer wat meer over wijn,

Zeker! De wijnproeverij die je direct via de site kunt reserveren bestaat uit het proeven van 8 wijnen maar als je de proeverij wilt uitbreiden (of je wilt een bepaald thema, of alleen maar witte wijnen of…..), kan dat natuurlijk ook. Laat me weten wat je wensen precies zijn en ik pas de proeverij (en de prijs) daar op aan. Stuur je idee naar esther@wijntjesmetesther.nl of app me op  06-14293100.

Een wijnproeverij op locatie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Ongeveer een uur voordat de proeverij start ben ik aanwezig om alles voor de proeverij klaar te zetten en de borrelplanken te maken. Bij grotere groepen ben ik er nog iets eerder.

Load More

 

Reserveer nu!

 

 

 

 

Deel met vrienden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •