Als wijnblogger schrijf ik sinds half 2016 op Wijntjesmetesther.nl over alles rondom wijn! Ook restauranttips, wijnreizen en wijnevenementen passeren op mijn wijnblogd de revue. Dit alles doe ik op een laagdrempelige, toegankelijke manier. Want wijn is niet ingewikkeld of moeilijk, juist interessant, divers en vooral heel lekker!

Naast schrijven over wijn vind ik het leuk om  ook écht wijn te delen. Offline dus! Dat doe ik al via wijnproeverijen bij mensen thuis of op het werk maar nu ook via de webshop ‘Wijn van Esther’.

Ik heb er nog even over nagedacht om de webshop onder Wijntjes met Esther te laten vallen, maar heb er bewust voor gekozen dit te scheiden. Wijntjes met Esther blijft een wijnblog waar ik van alles deel rondom wijn. De wijnwebshop is natuurlijk wel gericht op verkoop en dus wat meer zakelijk (maar dan wel op mijn eigen, persoonlijke manier) en dat vond ik toch niet helemaal hier passen. Ik zal af en toe wel wat updates delen, maar wil jullie niet continu ”spammen” met mijn online wijnwinkel! Dat doe ik dan via de social media accounts van Wijn van Esther 😉 Natuurlijk wel leuk dat als je wel nieuwsgierig bent, je me daar volgt!

Kleinschalig en persoonlijk

De meeste wijn webshops hebben heel veel keuze en dat maakt het kiezen lastig. Wijn van Esther wordt niet zo’n webshop waar je eindeloos doorheen kunt scrollen en je door de bomen (=vele wijnen) het bos niet meer ziet.

Nee, het wordt een kleinschalige webshop waar je mijn tips ofwel favoriete, leuke en interessante wijnen terugvindt. Wijnen (betaalbaar ook) waar ik persoonlijk iets mee heb, die een leuk verhaal hebben of die net wat anders dan anders zijn. Zodat je op een makkelijke manier nieuwe wijnen kunt ontdekken! Een keer wat anders dan een wijn van de Appie of Gall&Gall. En kom je er toch niet uit? Dan help ik je graag verder!

Op dit moment ben ik nog druk bezig met de website, een webshop bouwen is nog een hele klus! Dus dat is nog even een aantal weken knallen. Daarna kan ik jullie het eindresultaat laten zien!

Totdat de site live gaat, kun je de vorderingen en verdere updates volgen via de Facebookpagina en Instagrampagina van Wijn van Esther!

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook en/of Instagram volgt en schrijf je in voor de nieuwsbrief! En heb je vrienden/collega’s/bekenden waarvoor dit artikel ook interessant kan zijn? Vergeet het dan niet te delen via social media! Bedankt alvast daarvoor!

Facebook Reacties