Delft/ Doen/ Uit eten, drinken en reizen

Wijn drinken in Delft? Mijn tip: ’t Postkantoor

wijn drinken in Delft

Wijn drinken in Delft is een geweldig idee. Pas geleden gaf ik je al een tip voor een leuke plek om een bezoek aan te brengen als je in Delft bent, namelijk Villa Tuinfeest. Maar er zijn nog veel meer geweldige plekken om lekker een wijntje te drinken in Delft. En een daarvan verdient ook zeker een artikel op mijn wijnblog: ’t Postkantoor. Ik geef alvast een tipje van de sluier weg: de Zinfandel hier is echt fantastisch!

’t Postkantoor is favoriet in Delft

Ik zal het maar bekennen, ’t Postkantoor is toch wel mijn favoriete plek als ik wijn ga drinken in Delft! Waarom is het zo’n toffe plek? Het is er super gezellig! Binnen krijg je een echt huiskamer gevoel. Er is veel plek, maar het voelt niet te groot aan, doordat er allerlei verschillende hoekjes gecreëerd zijn. Als je geluk hebt kun je bij een open haard zitten. Perfect voor tijdens de koudere maanden natuurlijk. Ook opvallend is dat je bij ’t Postkantoor altijd met een glimlach wordt ontvangen. De medewerkers hebben er duidelijk lol in.

wijn drinken in Delft bij 't PostkantoorBron: Postkantoordelft.nl

wijn drinken in Delft: terras

Met mooi weer is het buiten echt heerlijk genieten op de binnenplaats die aan de zijkant van het restaurant gelegen is. Laat het mooie weer maar weer snel komen!

Mijn favoriete wijn

Verder hebben ze een hele goede Zinfandel! Deze druif uit Amerika vind je niet zo vaak per glas op een kaart, dus daar maakt ’t Postkantoor mij als Zinfandel fan echt heel blij mee! Mocht je ‘m trouwens willen bestellen, het is de Big House Zinfandel 🙂 Ik heb de meeste andere wijnen wel eens geproefd en die zijn ook heerlijk!

Meestal komen we hier voor een borrel, maar ik heb ook wel eens buiten gegeten op een mooie zomeravond. Genieten! De menukaart heeft volop keuze, dus er is voor ieder wat wils.

Ik zal nog even geduld moeten hebben, maar ik kijk er nu al weer naar uit heerlijk in de woonkamer van ’t Postkantoor in Delft zitten!

wijn drinken in Delft: zinfandel

Zin in meer wijn?

Wijn drinken in Delft kan wat mij betreft het best bij ’t Postkantoor. Er zijn op Wijntjes met Esther meer leuke plekken beschreven waar je heerlijke wijn kan drinken. Zo schreef ik eerder over Rayleigh & Ramsey in Amsterdam, Ravi in Den Haag en Wijn bij Stijn in Den Bosch. Een van de meest bijzondere wijnbarren/wijnwinkels die ik heb bezocht is trouwens wijnbar ’t Vliegendt Hert in Middelburg. Veel plezier en laat het me weten als je een nieuwe ontdekking doet die een plekje op deze site verdient!

Zorg dat je geen enkele update mist en volg wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook, Twitter en/of Instagram!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebook Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie