Nu de maatregelen strikter zijn en de horeca gesloten is, kunnen we een stuk minder. Je verjaardag vieren met je familie en vrienden wordt lastiger vanwege het beperkte aantal gasten wat je thuis kunt uitnodigen maar afspreken bij een restaurant kan nu ook niet meer. Ook een gezellig afdelingsuitje op de zaak is geen optie. Mijn wijnproeverijen kunnen ook al een tijdje niet meer door gaan. Althans… niet in de reguliere vorm. Erg jammer maar begrijpelijk, want gezondheid van iedereen staat natuurlijk voorop!  En hoewel ‘live’ afspreken met groepen vrienden, collega’s en familie thuis of buiten de deur op dit moment geen optie is, denk ik aan wat wel kan.

En dus heb ik een aantal mooie (Corona proof) alternatieven waarbij wijn, gezelligheid en veiligheid de hoofdrol spelen.

1. Online wijnproef club

Lijkt het je leuk om samen met andere wijnliefhebbers te ondekken hoe je precies wijn proeft en dit ook toe te passen? Dat kan! Sluit je aan bij de Wijntjes met Esther online wijnproefclub! In 4 sessie’s leg ik je uit hoe je precies wijn proeft en brengen we dat meteen in de praktijk want oefening baart kunst! Ook vertel ik je meer over de wijnen zelf.

Iedere sessie (+/- 30 minuten) proeven we samen steeds 2 wijnen. En alles helemaal Corona proof want je kan gewoon vanaf thuis meedoen! Leuk om samen met je huisgenoot of partner te doen, alleen kan natuurlijk ook!

Kosten:

€104,75 inclusief verzendkosten voor de 8 wijnen, aromawielen, wijnscorekaarten en de online sessies.

Voor meer informatie check deze pagina.

2. Online thuis proeverij (vriendenproeverij)

Samen met je vrienden, familie of collega’s iets doen en genieten van heerlijke wijn? En daarbij ook te weten komen hoe je precies wijn proeft? Dat kan met de speciale vrienden wijnproeverij op afstand! Groepsgrootte en je thuislocatie (kan door heel Nederland) maakt helemaal niets uit. Leuk als alternatief voor een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of gewoon zomaar.

Ieder bestelt op zijn adres het speciale wijnpakket voor de vriendenproeverij en na het prikken van een datum vindt dan de online proeverij plaats samen met mij. Digitaal dus!

Kosten:

Per pakket €28,50 exclusief verzendkosten voor 2 wijnen, aromawielen, wijnscorekaarten en de online sessie. Mogelijk vanaf 2 pakketten (op 2 verschillende adressen minimaal dus)

Voor meer informatie check deze pagina.

3. Organiseer je eigen wijnproeverij thuis!

De 6 wijnen van het grote wijnproeverij thuis pakket

 

Dat waren mijn alternatieven voor wijnproeven in deze Corona tijden. Hopelijk heb ik je op een idee gebracht en proeven we misschien binnenkort samen of ga je in ieder geval thuis zelf aan de slag met wijn!

Als wijnliefhebber wil je vast geen update missen. Zorg daarom dat je wijnblog Wijntjes met Esther ook via Facebook en/of Instagram volgt en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Niet alleen lezen over wijn maar ook genieten van wijnen die ik speciaal geselecteerd heb? Dat kan via mijn wijn webshop Wijn van Esther

Website | + posts

Wijnliefhebber, kaasfan en oprichter van Wijntjes met Esther en intussen ondernemer in de wijn. Schrijft hier regelmatig over wijn, leuke restaurants en gave evenementen. Gek op Riesling maar probeert ook graag iets nieuws en onbekends. Meest recent bezochte wijngebied: de Champagne! Cheers!

Deel met vrienden
 • 34
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  34
  Shares