Wijn webshop Wijn van Esther is live!

Vanaf dinsdag 1 oktober is de wijn webshop Wijn van Esther live! Naast schrijven over wijn vind ik het leuk om nu ook écht wijn te delen. Offline dus! Dat deed ik al via wijnproeverijen bij mensen thuis of op het werk maar dat kan nu ook via de webshop ‘Wijn van Esther’ waardoor wijnliefhebbers thuis op de bank van mijn tips kunnen genieten!

Wat kenmerkt mijn webshop?

– Wijn van Esther is kleinschalig en overzichtelijk zodat je niet eindeloos hoeft te scrollen en geen idee hebt wat je moet kiezen. Bij alle wijnen staan duidelijke en begrijpelijke verhalen en omschrijvingen, geen standaard teksten van de importeur die je in (bijna) elke webshop tegenkomt. Hier ontdek je makkelijk je nieuwe favoriete wijn!

– Wijn van Esther is betaalbaar. In deze webshop vind je betaalbare pareltjes die vriendelijk zijn voor je portemonnee.

– Wijn van Esther is persoonlijk. Alle wijnen zijn door mij persoonlijk geselecteerd. Ook laat ik je in de webshop kennismaken met mijn favorieten! Kom je er niet uit? Dan geef ik je graag advies!

Naast het scoren van wijn online kun je in de webshop ook terecht voor cadeaubonnen (voor wijnproeverijen en wijn) en wijnkistjes. Leuk om aan wijnliefhebbers cadeau te geven!

Speciale openingsactie:

Van 1 t/m 7 oktober loopt er een speciale actie om te vieren dat Wijn van Esther live is. Bij besteding van €50 of meer in de webshop stop ik een gratis verrassingswijn bij de bestelling!

Benieuwd? Check dan zeker even de webshop! En volg Wijn van Esther via Facebook & Instagram.

Website | + posts

Wijnliefhebber, kaasfan en oprichter van Wijntjes met Esther en intussen ondernemer in de wijn. Schrijft hier regelmatig over wijn, leuke restaurants en gave evenementen. Gek op Riesling maar probeert ook graag iets nieuws en onbekends. Meest recent bezochte wijngebied: de Bourgogne in Frankrijk en Piemonte in Italie! Cheers!

Deel met vrienden
Scroll naar boven