Wijntjes met Esther wijnproeverij

Vanaf nu is mogelijk een Wijntjes met Esther wijnproeverij te boeken! Heb je zin om met vrienden, familie of collega’s te genieten van mooie wijn en heerlijke hapjes? En wil je na afloop ook nog eens vol zitten met enthousiaste verhalen over de wijnen die je hebt geproefd? Proef dan met me mee!

Naast schrijven over wijn, vind ik het ook geweldig om wijnen en hun verhaal op een andere manier met je te delen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een wijnproeverij bij je thuis of op je werk. Maar eigenlijk overal waar maar ruimte is voor een gezellige proeverij. Een heuse Wijntjes met Esther wijnproeverij! 

wijnproeverij op locatie

Een laagdrempelige wijnproeverij

Goede wijn smaakt beter in goed gezelschap. Maar nóg beter als je het verhaal achter de wijn kent! Net als mijn blogs zijn de wijnproeverijen die ik doe toegankelijk en laagdrempelig.  Ik wil er samen met jou en je gezelschap vooral een gezellig (wijn)feestje van maken met leuke en mooie wijnen en waarbij je ook zeker wat opsteekt over wijn.

  • 8 wijnen (verschillende kleuren, druiven en wijnlanden, maar we starten sowieso altijd met bubbels)
  • Goed gevulde borrelplanken (want van wijn proeven krijg je trek ;))
  • Uitleg bij de wijnen, interessante wijnweetjes en stap voor stap uitleg over hoe je wijn proeft.. Zeker géén stoffige wijnles!
  • Compleet verzorgd (ik neem alles mee, dus ook glazen, servies etc.)

Kosten per persoon: € 35,-*

Reserveer nu!

* Dit bedrag per persoon geldt voor groepen vanaf 8 personen of meer. Minder personen is uiteraard geen probleem, wel zal het bedrag per persoon dan iets toenemen. Grote groep of evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Binnen de Randstad zijn de reiskosten naar je locatie bij de prijs inbegrepen. Parkeerkosten zijn exclusief en worden apart na afloop van de proeverij in rekening gebracht. Een parkeerplek dient op loopafstand van de plek waar de proeverij plaatsvindt te zijn (dit vanwege de vele spullen die ik mee neem).

Lijkt het je wat zo’n Wijntjes met Esther wijnproeverij? Trommel dan vooral je vrienden, familie of collega’s op en reserveer nu! Heb je nog vragen? Check de FAQ’s aan het einde van dit artikel.

 

Over Wijntjes met Esther

Wie neemt je mee op wijnavontuur?

Hoi, ik ben Esther! Ik ben geen vinoloog, sommelier of wijnexpert, eerder een professionele wijnliefhebber ;).  Op mijn wijnblog Wijntjes met Esther deel ik van alles over wijn en vind ik het hartstikke leuk om samen met andere wijnliefhebbers op wijnavontuur te gaan om zo meer over wijn te weten te komen, nieuwe wijnen en nieuwe wijnlanden te ontdekken en vooral van wijn te genieten. Nog leuker dan digitaal is het om dit tijdens een wijnproeverij te doen en op die manier mijn passie over wijn over te brengen. Dus ben je ook gek op wijn en lijkt het je wat? Trommel dan vooral je vrienden, familie of collega’s op en prik een datum!

          

Wat vonden anderen van de wijnproeverij?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wijnproeverij
Average rating:  
 1 reviews
by Tamara Callebaut on Wijnproeverij
Leuke avond met verschillende wijnen van over de wereld

Onlangs een hele leuke avond gehad! Samen met 8 vrienden besloten we dat het tijd was voor een wijnproeverij. Ik ken Esther sinds kort van haar wijnblog en het leek me erg leuk om meer over haar kennis van wijn te horen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Esther kwam langs met allerlei verschillende en heerlijke wijnen. In 8 verschillende wijnen, van bubbels tot wit, rosé en rood werden we meegenomen in een reis rondom de wereld. Aan de hand van een smaakprofiel konden we de geuren en smaken benoemen, wat het erg leuk en speels maakte. Ook was er genoeg lekkers op de goed gevulde borrelplanken te vinden, die Esther had meegenomen. En de laatste wijn, een rode Primitivo uit Puglia, was één van mijn favorieten. Kortom, een hele leuke avond!

FAQ over de wijnproeverij

Reserveer een datum via de reserveerknop onder aan deze FAQ’s. Via deze link kom je bij een formulier met kalender waar je je gewenste datum kunt aangeven en je ook kunt invullen voor hoeveel personen je de proeverij wilt reserveren. Speciale wensen of nog vragen? Die kun je invullen bij het vakje ‘opmerking’ of je kunt mailen naar esther@wijntjesmetesther.nl

Na ontvangst van je reservering stuur ik je een mail met betaallink voor de helft van het totaalbedrag. Via deze link kun je de aanbetaling voor de proeverij voldoen en is daarmee de boeking definitief. Na afloop van de proeverij stuur ik je een factuur voor het resterende bedrag.

Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar mocht de proeverij geannuleerd moeten worden dan kan dat tot uiterlijk 2 weken voor de proeverij. We kunnen natuurlijk kijken naar een alternatieve datum maar is er geen andere optie dan annuleren? Dan hoeft het restant bedrag niet voldaan te worden.

Het liefst verzorg ik overal in het land een wijnproeverij! In de prijs die ik hierboven noem zitten de reiskosten binnen de Randstad inbegrepen. Woon je daar buiten dan bespreken we dit nog even. Het hangt af van de precieze locatie, het aantal personen en je wensen voor de proeverij. Maar we komen er vast uit!

Dat kan van alles zijn! Bij je thuis, op je werk, in de tuin, op je boot, in je vakantiehuisje. Mogelijkheden genoeg! Het is wel van belang dat het een enigzins ‘besloten’ locatie is, anders is er een vergunning nodig.

Ja, dat vind ik hartstikke leuk om te doen! Stuur een mailtje naar esther@wijntjesmetesther.nl of bel/app naar 06-14293100 dan bespreken we de mogelijkheden.

Absoluut niet! Bij de proeverij draait het vooral om gezelligheid en het ontdekken van nieuwe, interessante wijnen. Wijnkennis is daarvoor niet van belang. Gezelligheid wel 😉 En na de proeverij weet ook jij weer wat meer over wijn,

Zeker! De wijnproeverij die je direct via de site kunt reserveren bestaat uit het proeven van 8 wijnen maar als je de proeverij wilt uitbreiden (of je wilt een bepaald thema, of alleen maar witte wijnen of…..), kan dat natuurlijk ook. Laat me weten wat je wensen precies zijn en ik pas de proeverij (en de prijs) daar op aan. Stuur je idee naar esther@wijntjesmetesther.nl of app me op  06-14293100.

Een proeverij duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Load More

 

Reserveer nu!