***UPDATE: De wijnbox is intussen al uitverkocht!***

Yes, ik kan het jullie eindelijk vertellen, ik heb namelijk iets super leuks! Na 2,5 jaar schrijven over wijn wil ik nu graag écht wijn met jullie delen. En wel door middel van … (tromgeroffel) … de exclusieve Wijntjes met Esther wijnbox! Ik ben er al een tijd mee bezig en ben super enthousiast over het eindresultaat. Lees snel door voor meer info!

Met deze box verras ik jullie graag met 3 verschillende wijnen: 1x rood, 1x wit en 1x bubbels. Ja, ook een fles bubbels want mousserende wijn is véél te lekker om maar 1x per jaar te drinken. Ze zijn écht niet alleen geschikt voor de feestdagen (hoewel je de fles natuurlijk ook tot oud en nieuw kan laten liggen).  En dat geldt zeker voor de fles die in de box zit!

De wijnbox: persoonlijk & toegankelijk!

De wijnen die ik speciaal voor deze box heb geselecteerd zijn wijnen waar ik persoonlijk iets mee heb, hebben een fantastische prijs/kwaliteit verhouding en het zijn alledrie wijnen waarvan ik denk dat jullie ze helemaal geweldig vinden. Ik heb veel aandacht besteed aan de presentatie van de box, hij is dus ook super geschikt als kado!

Naast de flessen zitten in de wijnbox kaarten met interessante en toegankelijke informatie over de wijnen. Want wijn smaakt altijd nog net iets beter als je wat over de achtergrond ervan weet.

Hoe haal je die wijnbox in huis?

Je hebt gedurende de hele maand november de kans om de wijnbox de bestellen. Maar de box komt in beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij als je er zeker van wilt zijn dat jij er een in huis haalt (want op=op). Na je bestelling en betaling plan ik de levering van je box in. De wijnen zijn persoonlijke favorieten en het lijkt me daarom heel leuk om ze persoonlijk te komen afleveren. Woon je in de regio Bollenstreek/Leiden/Den Haag dan kom ik de box graag bij je langsbrengen. Woon je buiten die regio, dan wordt de box naar je verstuurd. 

In beide gevallen geldt dat het versturen/leveren plaatsvindt op in het weekend van 24 november en in het weekend van 1 december

Vooralsnog is het de bedoeling dat de box eenmalig verschijnt. Het is dus geen wijnabonnement. Het lijkt me gewoon heel leuk om eens een aantal van mijn favoriete wijnen te delen en te kijken wat de reacties zijn.

Kosten: €38,50 (verzenden gratis!)

Esther met Wijntjes met Esther wijnbox

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wees er dan snel bij, want deze Wijntjes met Esther wijnbox is er in een gelimiteerde oplage. 

Bestel de wijnbox

 

 

 

Zou de Wijntjes met Esther wijnbox ook iets zijn voor vrienden, collega’s of familie? Of wil je ze een hint geven voor een leuke kadosuggestie voor jou. Deel het dan vooral via social media! Bedankt 🙂 

Heb je deze speciale box in huis en een leuke foto? Leuk als je het dan deelt via Facebook en/of Instagram (tag @wijntjesmetesther en hashtags #wijntjesmetestherwijnbox #wijntjesmetesther)

 

Facebook Reacties