Over Esther

wijntjes met esther

Ha Wijnliefhebber!

Wijntjes met Esther is een wijnblog waar wijn de hoofdrol speelt! Je leest hier over wijnen die ik ontdek, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en gezellige wijn- en foodfestivals.  Ik ben geen vinoloog of sommelier maar heb wel mijn WSET3 diploma.

Dat alles deel ik op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

Ik ben een groot wijnliefhebber die na 10 jaar in Den Haag gewoond te hebben, nu in Voorhout woont (bij Leiden) samen met man en kind.

Ik vind het superleuk om steden te ontdekken, ben altijd op zoek naar de leukste plekjes en deel positieve ervaringen graag met anderen. Via mijn blog, Instagram account maar nu komt dat ook allemaal samen in de wijnroutes die ik organiseer.

Door middel van speciale wijnroutes ontdek je in verschillende steden gezellige restaurants en wijnbarren én ontdek je ook meer over wijn.

De wijnroute is dus een soort stadswandeling waarbij je een toffe stad en haar bezienswaardigheden ontdekt en meer over wijn ontdekt. Een top invulling van je middag toch? Een perfect uitje voor tijdens je dagje of weekendje weg!

Kan ik iets voor je betekenen of heb je vragen? Let me know!

Cheers!

Deel met vrienden
Scroll naar boven