Over Esther

Ha Wijnliefhebber!

Wijntjes met Esther is een wijn blog waar wijn de hoofdrol speelt! Je leest hier over wijnen die ik ontdek, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en gezellige wijn- en foodfestivals.  Ik ben geen vinoloog, sommelier of wijnexpert. Mijn doel is om op deze blog op een laagdrempelige en toegankelijke manier te schrijven. Daarnaast is het mijn persoonlijke mening. Zo schrijf ik onafhankelijk en alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben. Af en toe een puntje opbouwende kritiek, prima, maar verder vooral aanraders op Wijntjes met Esther!

Zoals je vast al hebt geraden intussen ben ik Esther, een groot wijnliefhebber die na 10 jaar in Den Haag gewoond te hebben, nu in Voorhout woont (bij Leiden) samen met man en kind.

Wijn is zo veelzijdig en divers, heel interessant en lekker, ik raak er maar niet over uitgeschreven! En daarnaast is het zo leuk en interessant dat ik intussen van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Ik ben een ondernemer in de wijn dus.

Ben je ook een wijnliefhebber die van gezelligheid houdt? Mis dan geen enkele update en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Volg wijn blog Wijntjes met Esther ook op social media via Facebook en/of Instagram!

Oh, en naast schrijven over wijn vind ik het ook super leuk om je leuke wijnen te laten proeven en er wat over te vertellen. Dus ik kan ook bij je langskomen voor een wijnproeverij op locatie. Net als mijn blog is zo’n proeverij laagdrempelig en toegankelijk. Ook heb ik intussen een heuse webshop Wijn van Esther waar je terecht kunt voor een selectie toffe wijnen.

Cheers!

Wijntjes met Esther

Deel met vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •