fbpx

Over Esther

xxxxxxxxx

wijnproeverij vrijgezellenfeest

Ha Wijnliefhebber!

Wijntjes met Esther is een wijn blog waar wijn de hoofdrol speelt! Je leest hier over wijnen die ik ontdek, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en gezellige wijn- en foodfestivals.  Ik ben geen vinoloog, sommelier of wijnexpert maar heb wel de wijncursus WSET 2 gedaan en ben in september met WSET 3 gestart.

Mijn doel is om op deze blog op een laagdrempelige en toegankelijke manier te schrijven. Daarnaast is het mijn persoonlijke mening. Zo schrijf ik onafhankelijk en alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben. Af en toe een puntje opbouwende kritiek, prima, maar verder vooral aanraders op Wijntjes met Esther!

Zoals je vast al hebt geraden intussen ben ik Esther, een groot wijnliefhebber die na 10 jaar in Den Haag gewoond te hebben, nu in Voorhout woont (bij Leiden) samen met man en kind.

Wijn is zo veelzijdig en divers, heel interessant en lekker, ik raak er maar niet over uitgeschreven! En daarnaast is het zo leuk en interessant dat ik intussen van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Ik ben nu een ondernemer in de wijn.

Oh, en naast schrijven over wijn vind ik het ook super leuk om je leuke wijnen te laten proevenvia mijn webshop Wijn van Esther waar je terecht kunt voor een selectie toffe wijnen waaronder ook een aantal eigen geimporteerde wijnen!

Cheers!

Deel met vrienden
Scroll naar top