Over

Ha wijnliefhebber!

Wijntjes met Esther is een wijn blog waar wijn de hoofdrol speelt! Je leest hier over wijnen die ik ontdek, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en gezellige wijn- en foodfestivals.  Ik ben geen wijnexpert dus wat je op dit blog leest is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is het mijn persoonlijke mening. Zo schrijf ik onafhankelijk en alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben.

Zoals je vast al hebt geraden intussen ben ik Esther, een groot wijnliefhebber die na 10 jaar in Den Haag gewoond te hebben, nu in Voorhout woont (bij Leiden) samen met man en kind.

Wijn is zo veelzijdig en divers, heel interessant en lekker, ik raak er niet over uitgeschreven! Ben je ook een wijnliefhebber die van gezelligheid houdt? Mis dan geen enkele update en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Volg wijn blog Wijntjes met Esther ook op social media via Facebook, Twitter en/of Instagram!

Cheers!

Wijnblog Wijntjes met Esther

(Visited 187 times, 1 visits today)