Over

Ha wijnliefhebber!

Wijntjes met Esther is een wijn blog waar wijn de hoofdrol speelt! Je leest hier over wijnen die ik ontdek, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en gezellige wijn- en foodfestivals.  Ik ben geen wijnexpert dus wat je op dit blog leest is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is het mijn persoonlijke mening. Dus ik schrijf onafhankelijk en alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben.

Zoals je vast al hebt geraden ben ik Esther, een groot wijnliefhebber! Wijn is zo veelzijdig en divers. Heel interessant en lekker 😉 Wijn drinken en uit eten gaan doe ik meestal in Den Haag waar ik woon, maar ik vind het ook super leuk om andere steden te bezoeken en ontdekken. Dus ook andere steden komen aan bod op dit blog.

Ben je ook een wijnliefhebber die van gezelligheid houdt? Mis dan geen enkele update en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Volg wijn blog Wijntjes met Esther ook op social media via Facebook, Twitter en/of Instagram!

 

Wijnblog Wijntjes met Esther

* Foto ”over mij” in de sidebar: Nico Schouten

(Visited 79 times, 1 visits today)