fbpx

Over Esther

wijntjes met esther

Ha Wijnliefhebber!

Wijntjes met Esther is een wijnblog waar wijn de hoofdrol speelt! Je leest hier over wijnen die ik ontdek, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en gezellige wijn- en foodfestivals.  Ik ben geen vinoloog of sommelier maar heb wel mijn WSET3 diploma.

Dat alles deel ik op een laagdrempelige en toegankelijke manier  Daarnaast is het mijn persoonlijke mening. Zo schrijf ik onafhankelijk en alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben. Af en toe een puntje opbouwende kritiek, prima, maar verder vooral aanraders op Wijntjes met Esther!

Ik ben een groot wijnliefhebber die na 10 jaar in Den Haag gewoond te hebben, nu in Voorhout woont (bij Leiden) samen met man en kind.

Wijn is zo veelzijdig en divers, heel interessant en lekker, ik raak er maar niet over uitgeschreven! En daarnaast is het zo leuk en interessant dat ik intussen van mijn hobby mijn werk gemaakt heb.

Ik ben intussen ondernemer in de wijn waarbij ik het schrijven over wijn, voor mijn blog en in opdracht, combineer met het beheren van social media accounts van wijn/food gerelateerde bedrijven en het begeleiden van ondernemers in de wijn naar het waarmaken van hun plannen en het inzetten van social media om zo meer online zichtbaar zijn (o.a. op Instagram). Ook geef ik advies op het gebied van social media en influencer marketing.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je vragen? Let me know!

Cheers!

Deel met vrienden
Scroll naar boven
Scroll naar top